Μπαρτσελόνα : Ρίχνει τις οικονομικές απαιτήσεις για Ντεπάι η Λιόν

Μπαρτσελόνα : Ρίχνει τις οικονομικές απαιτήσεις για Ντεπάι η Λιόν

Οι «μπλαουγκράνα» βλέπουν ότι ο γαλλικός σύλλογος είναι διατεθημένος να ρίξει τις οικονομικές απαιτήσεις του για τον Μέμφις Ντεπάι

Ο Μέμφις Ντεπάι ήταν από τους ποδοσφαιριστές που ήθελε έντονα η Μπαρτσελόνα το περασμένο καλοκαίρι. Οι οικονομικές απαιτήσεις της Λιόν ήταν απαγορευτικές για τον ισπανικό σύλλογο ενώ το γεγονός ότι το συμβόλαιο το εκπνέει το επόμενο καλοκαίρι, έκανε τους «μπλαουγκράνα» να παίξουν παιχνίδι υπομονής.

Σύμφωνα με τη «L’ Equipe», ο διεθνής επιθετικός ίσως φορέσει τα χρώματα της Μπαρτσελόνα από τον Γενάρη. Συγκεκριμένα, ο έμπειρος φορ δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιο του με τους Λιονέ και μπορεί να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του ως ελεύθερος για το καλοκαίρι.

Ωστόσο, η ομάδα του Κούμαν δείχνει πως έχει ανάγκη την ενίσχυση και η Λιόν τα χρήματα, έτσι ο γαλλικός σύλλογος αναμένεται να ρίξει κατά πολύ τις οικονομικές απαιτήσεις του. Αναλυτικά, από τα 20 εκατ. ευρώ που ζητούσε το καλοκαίρι, πλέον θέλει μόλις 5 εκατ. (!), ποσό που μπορεί να διαθέσει η Μπαρτσελόνα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ