Λεονάρντο : «Καμία άλλη ομάδα δεν μπορεί να πληρώσει τον Μπαπέ»

Λεονάρντο : «Καμία άλλη ομάδα δεν μπορεί να πληρώσει τον Μπαπέ»

Ο αθλητικός διευθυντής της Παρί Σεν Ζερμέν, Λεονάρντο αναφέρθηκε στις φήμες που κυκλοφορούν για αποχώρηση του Εμπαπέ από το Παρίσι.

Η ανανέωση του συμβολαίου του Κιλιάν Εμπαπέ βρίσκεται στο προσκήνιο για την Παρί Σεν Ζερμέν, με τους ανθρώπους της ομάδας να θέλουν πάση θυσία να κρατήσουν στο Παρίσι τον ταλαντούχο επιθετικό.

Το όνομα του 22χρονου έχει συνδεθεί με αρκετούς συλλόγους, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να φέρεται να ενδιαφέρεται για την απόκτησή του.

Ο αθλητικός διευθυντής της Παρί Σεν Ζερμέν, Λεονάρντο, σε συνέντευξή του στο «France Football», ξεκαθάρισε πως είναι σε συνεχή επικοινωνία με τον 22χρονο επιθετικό για να ανανεώσουν τη συνεργασία τους, τονίζοντας παράλληλα πως καμία άλλη ομάδα δεν έχει την οικονομική δυνατότητα για να πληρώσει τις απολαβές του παίκτη.

«Η αλήθεια είναι ότι η κατάσταση με τον Μπαπέ είναι περίπλοκη. Αλλά εάν η Παρί δεν έχει τα μέσα αυτή τη στιγμή για να υποστηρίξει τα δύο μεγάλα της αστέρια (Μπαπέ – Νεϊμάρ), ποια ομάδα μπορεί να το κάνει; Καμία δεν έχει την οικονομική δυνατότητα για να πληρώσει τον μισθό του Μπαπέ», τόνισε χαρακτηριστικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ