Ραμπιό για Νεϊμάρ : «Δεν το παίζει σούπερ σταρ»

Ραμπιό για Νεϊμάρ : «Δεν το παίζει σούπερ σταρ»

Την καλύτερη γνώμη για τον Νεϊμάρ ως άνθρωπο έχει σχηματίσει ο συμπαίκτης του Βραζιλιάνου επιθετικού στην Παρί Σεν Ζερμέν, Αντριέν Ραμπιό.

Στο γήπεδο ο Νεϊμάρ με αυτά που κάνει ώρες- ώρες προκαλεί τις αντιδράσεις. Συμπαικτών και αντιπάλων. Εύκολα, λοιπόν, μπορεί να υποθέσει κάποιος που δεν τον ξέρει ότι έχει μία τέτοια συμπεριφορά και εκτός των τεσσάρων γραμμών.

Ωστόσο, αυτό δεν ισχύει, όπως τόνισε με δηλώσεις του ο Αντριέν Ραμπιό. Ο ταλαντούχος μέσος των Παριζιάνων μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον συμπαίκτη του, υπογραμμίζοντας πως πρόκειται για ένα απλό άνθρωπο, χωρίς ίχνος βεντετισμού πάνω του.

«Ο Νεϊμάρ δεν πιστεύει ότι είναι σούπερ σταρ. Ούτε το παίζει σαν να είναι. Πρόκειται για ένα απλό άνθρωπο, ανεξαρτήτως που μερικές φορές εντός γηπέδου δείχνει κάτι άλλο. Είναι πολύ εύκολο για τους ανθρώπους που δεν τον ξέρουν να σχηματίσουν λάθος άποψη. Είναι προνόμιο για εμένα που μπορώ να αγωνίζομαι δίπλα του. Όπως και δίπλα στον Κιλιάν. Δεν τους ζηλεύω, αντιθέτως τους θαυμάζω», τα λόγια του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ