Βενγκέρ : «Ο Εμπαπέ θα είναι ένας από τους κορυφαίους στον κόσμο»

Βενγκέρ : «Ο Εμπαπέ θα είναι ένας από τους κορυφαίους στον κόσμο»

Το εγκώμιο του Κιλιάν Εμπαπέ έπλεξε ο Αρσέν Βενγκέρ, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για το «αστέρι» του γαλλικού ποδοσφαίρου.

Ο Ατσέν Βενγκέρ είναι ένας από τους εμβληματικούς προπονητές στην ποδοσφαιρική Ιστορία, καθώς πέρασε 34 χρόνια της ζωής του σε διάφορους πάγκους, έχοντας σπουδαία καριέρα στην Αρσεναλ, ενώ ανέδειξε και πολλούς νεαρούς παίκτες οι οποίοι εξελίχθηκαν σε «αστέρια» της διεθνούς σκηνής.

Ο Αλσατός τεχνικός, γνωρίζει άριστα τα ποδοσφαιρικά δρώμενα και η άποψη του έχει βαρύνουσα σημασία. Αναφερόμενος στο «φαινόμενο Εμπαπέ», ο Βενγκέρ εκτιμά ότι ο 22χρονος συμπατριώτης του, έχει όλες τις προϋποθέσεις για να γίνει ένας από τους κορυφαίους στον κόσμο.

«Ο Κιλιάν θα είναι ένας από τους κορυφαίους. Είτε στο Παρίσι, είτε στην Μαδρίτη, είτε…», σχολίασε ο Βενγκέρ και πρόσθεσε: «Εύχομαι να κατακτήσει πολλές φορές την «Χρυσή Μπάλα». Πάνω απ΄ όλα όμως, ο Κιλιάν δεν πρέπει να περιορισθεί. Είπα, πριν από αρκετά χρόνια, ότι υπάρχουν ομοιότητες μεταξύ του Κιλιάν και του Πελέ.

Ο Πελέ έχει συμμετάσχει σε τέσσερα Παγκόσμια Κύπελλα και κατέκτησε τα τρία. Ο Κίλιαν, στα 22, έχει παίξει ένα και το έχει κατακτήσει. Η ομάδα της Γαλλίας κατέκτησε το Μουντιάλ με νεαρούς ποδοσφαιριστές και διαθέτει τις δυνατότητες για να κατακτήσει και το επόμενο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ