Θέλει Βιντάλ η Μαρσέιγ

Θέλει Βιντάλ η Μαρσέιγ

Τον Αρτούρο Βιντάλ θέλει να εντάξει στο ρόστερ Μαρσέιγ για την επόμενη σεζόν ο Χόρχε Σαμπάολι.

Πριν από λίγο καιρό ο Χόρχε Σαμπάολι αντικατέστησε τον Αντρέ Βίλας-Μπόας στο πάγκο της Μαρσέιγ, με τον νέο τεχνικό της ομάδας να έχει ήδη αρχίσει να σκανάρει την αγορά για να ενισχύση του ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν.

Γι΄αυτο τόν λόγο, ο Σαμπάολι προσπαθεί να πείσει τον Γάλλο εξτρέμ Τοβέν, προκειμένου να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη γαλλική ομάδα, ενώ ένας από τους παίκτες που θέλει να εντάξει στο δυναμικό της Μαρσέιγ είναι ο Χιλιανός μεσοεπιθετικός, Αρτούρο Βιντάλ, ο οποίος ανήκει στην Ίντερ.

«Ο Σαμπαόλι επικοινώνησε με τον Αρτούρο, επειδή τον θέλει στην Μαρσέιγ. Πρόκειται για μία πολύ ενδιαφέρον επιλογή, όμως πρώτα θα πρέπει να δει τι θα κάνει στην Ίντερ την επόμενη σεζόν,» σχολίασε ένας άνθρωπος που βρίσκεται κοντά στο περιβάλλον  του Βιντάλ, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τους «νερατζούρι» μέχρι το 2022, με την προοπτική ανανέωσης για ακόμη μία χρονιά.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Βιντάλ, που προέρχεται από χειρουργική επέμβαση στο γόνατο και εισπράττει ετησίως ένα ποσό γύρω στα έξι εκατομμύρια ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ