Ο «πιστολέρο» ζεσταίνεται

Ο «πιστολέρο» ζεσταίνεται

Ο Κώστας Μήτρογλου, ο άνθρωπος που μας είχε στείλει στο προηγούμενο Μουντιάλ ανεβάζει ρυθμούς ενόψει των μπαράζ του Νοεμβρίου.

Την Τρίτη (17/10) η Εθνική θα γνωρίζει τον αντίπαλό της για τα μπαράζ του Νοεμβρίου. Εκεί όπου θα κριθεί και η πρόκρισή μας στο Μουντιάλ της Ρωσίας. Ο Κώστας Μήτρογλου σίγουρα θα ενημερωθεί μπαίνοντας σε κάποιο site. Άλλωστε ο τραυματισμός που είχε το καλοκαίρι τον κράτησε πολύ πίσω. Και από την Εθνική που έχασε τα παιχνίδια με Εσθονία και Βέλγιο αλλά και στο καινούργιο του ξεκίνημα στην Γαλλία με την φανέλα της Μαρσέιγ.

Ομως ο «πιστολέρο» δείχνει να ζεσταίνεται την πιο κατάλληλη στιγμή. Σκόραρε με την Κύπρο, πέτυχε ακόμα δύο γκολ κόντρα στην Γιβραλτάρ. Με αυτά τα τρία τέρματα έφτασε στην 8η θέση των σκόρερ της Εθνικής. Ομως η εβδομάδα του τελείωσε ακόμα πιο θετικά. Ο Μήτρογλου άνοιξε λογαριασμό και στην Γαλλία μιας και πέτυχε το πρώτο του γκολ με την Μαρσέιγ.

Ο Ελληνας επιθετικός χάρισε την ισοπαλία στην ομάδα διαμόρφωντας το τελικό 3-3 κόντρα στο Στρασβούργο. Αυτά είναι τα καλύτερα νέα που μπορεί να μάθει ο Μίκαελ Σκίμπε ενόψει Νοεμβρίου. Ναι, ο Κώστας Μήτρογλου δεν είναι ακόμα στο 100% αλλά τα γκολ του δίνουν τροφή για να επανέλθει πιο γρήγορα στον καλό του εαυτό. Του δίνουν επιπλέον αυτοπεποίθηση. Και ξέρουμε πολύ καλά για τι είναι ικανός ο Μήτρογλου όταν είναι στο ζενίθ του.

Μην ξεχνάτε πως αυτός ήταν ο κύριος υπεύθυνος για την πρόκρισή μας στο Μουντιάλ της Βραζιλίας πριν από τέσσερα χρόνια. Τότε πάλι σε αγώνες μπαράζ κόντρα στην Ρουμανία ο Μήτρογλου μας πήρε από το χέρι.

Δύο γκολ στην εντός έδρας νίκη με 3-1 στο «Καραϊσκάκης» και γκολ στο Βουκουρέστι για να τελειώσει μια και καλή τις όποιες ελπίδες είχαν οι Ρουμάνοι (τελικό 1-1).

Μέχρι τον Νοέμβριο (9-10-11 τα πρώτα ματς) θέλουμε τον Κώστα όσο τον δυνατό πιο ζεστό και σίγουρα υγιή. Εάν συνεχίσει έτσι ο Μήτρογλου τότε μπορούμε να ονειρεύομαστε ακόμα ένα Παγκόσμιο Κύπελλο…

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=faUrkyfOJE8

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ