Δυσαρέσκεια στα αποδυτήρια της Παρί για Νεϊμάρ

Δυσαρέσκεια στα αποδυτήρια της Παρί για Νεϊμάρ

Σύμφωνα με την γαλλική «L' Equipe» στα αποδυτήρια της Παρί Σεν Ζερμέν επικρατέι δυσαρέσκεια για τον Νεϊμάρ, έπειτα από την αποβολή του στην αναμέτρηση εναντίον της Λιλ.

Δυσαρέσκεια επικρατεί, σύμφωνα με την γαλλική εφημερίδα «L’Equipe», στα αποδυτήρια της Παρί Σεν Ζερμέν για τον Νεϊμάρ, εξαιτίας της αποβολής του στον αγώνα με τη Λιλ (0-1), το Σάββατο.

Η αποβολή του Βραζιλιάνου επιθετικού, με απευθείας κόκκινη κάρτα στα τελευταία κρίσιμα λεπτά του κρίσιμου για τον τίτλο της Ligue 1 αγώνα, εναντίον της Λιλ, φαίνεται να ενόχλησε ιδιαίτερα τους συμπαίκτες του.

Οπως εξηγεί σήμερα η γαλλική εφημερίδα, δεν είναι η πρώτη φορά που καταλήγει στα αποδυτήριο με αποβολή στο τέλος ενός παιχνιδιού. Τέσσερις φορές συνολικά δεν έχει τελειώσει ένα παιχνίδι: δύο εναντίον της Μαρσέιγ, μία φορά εναντίον της Μπορντό και το Σάββατο εναντίον της Λιλ.

Μια από τις αιτίες αυτών των αποβολών, σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα, είναι η απογοήτευση του να μην μπορεί να βρεθεί στην καλύτερη κατάσταση, όταν επιστρέφει μετά από απουσία εβδομάδων λόγω τραυματισμού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ