Νεϊμάρ : «Ο Εμπαπέ μου έμαθε πως είναι να είσαι… Γάλλος»

Νεϊμάρ : «Ο Εμπαπέ μου έμαθε πως είναι να είσαι… Γάλλος»

Ο Νεϊμάρ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον συμπαίκτη του στην Παρί Σεν Ζερμέν, Κιλιάν Εμπαμπέ, αναφερόμενος στις πρώτες του μέρες στο Παρίσι.

Στην συνύπαρξη του με τον Εμπαπέ και τις πρώτες του μέρες στο Παρίσι, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο Νεϊμάρ. Ο επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν μίλησε για την στήριξη που έλαβε από τον συμπαίκτη του, όταν εκείνος μετακόμισε στην ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας.

«Χρωστάω πολλά στον Κίλιαν Μπαπέ, είναι ένας από τους λόγους που είμαι χαρούμενος στην Παρί. Μου έμαθε πως είναι να είσαι… Γάλλος. Μου έχει εξηγήσει πολλά πράγματα για τον τρόπο που ζουν στην Γαλλία και του χρωστάω πολλά. Με βοήθησε πολύ στο να προσαρμοστώ εδώ.

Ο Κίλιαν είναι ένας πολύ χαρούμενος άνθρωπος και είναι ευγενικός με όλους. Αυτός είναι και ο λόγος που υπάρχει συνεννόηση μεταξύ μας από την πρώτη και όλας μέρα

Έχω την ευκαιρία να τον βλέπω να προπονείται. Έχω την δυνατότητα να βλέπω την ταχύτητα του, το ρεπερτόριο του και την ταπεινότητα που έχει. Θέλει συνέχεια να βελτιώνεται. Πάντα έλεγα πως αυτός είναι το «χρυσό παιδί» της Παρί Σεν Ζερμέν. Δεν είναι απλά έξυπνος και γρήγορος. Μπορεί να ντριμπλάρει με μεγάλη ευκολία», υποστήριξε χαρακτηριστικά ο Βραζιλιάνος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ