Παρί Σεν Ζερμέν – Σεντ Ετιέν 3-2

Παρί Σεν Ζερμέν – Σεντ Ετιέν 3-2

Σε ένα εκπληκτικό παιχνίδι που θέτει υποψηφιότητα για το ματς της χρονιάς η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε της Σεντ Ετιέν (3-2) χάρη σε γκολ του Ικάρντι στο 90+6’.

Το ματς της χρονιάς διεξήχθη στο Παρίσι, με πέντε γκολ από το 78′ και μετά. Η Παρί Σεν Ζερμέν αναδείχθηκε νίκητρα χάρη στο «buzzer-beater» του Ικάρντι (90+6′) που… σκότωσε τη Σεντ Ετιέν (3-2).

Μπορεί να βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 78′, μπορεί να δέχτηκαν ισοφάριση σοκ στο 90+2′, όμως οι Παριζιάνοι κατάφεραν να πα΄ρουν μια πολύ σημαντική νίκη σε ένα… τρελό παιχνίδι. Έτσι, εκμεταλλεύτηκε το στραβοπάτημα της Λιλ με την Μονπελιέ (1-1) και την πλησίασε στο -1.

Η εικόνα της ομάδας του Μαουρίτσιο Ποκετίνο κάθε άλλο παρά καλή ήταν, με τις πολλές απουσίες (Νεϊμάρ, Παρέδες, Γκέιγ, Μαρκίνιος, Ντιαλό, Νάβας) να επηρεάζουν κατά πολύ τον τρόπο παιχνιδιού τους.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να το εκμεταλλευτούν αυτό και πήραν το προβάδισμα στο 78’ με τον Μπουανγκά, όμως ο Εμπαπέ πήρε την ομάδα στις πλάτες του. Ο Γάλλος σούπερ σταρ στην αμέσως επόμενη φάση ισοφάρισε και στο 87′ με εύστοχο πέναλτι έκανε την ολική ανατροπή.

Η Σεντ Ετιέν δεν πέταξε «λευκή πετσέτα» και στο 90+2′ έφερε το ματς στα ίσια με τον Χαμουμά, όμως η Παρί με ψυχή πρωταθλήτριας δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη του αγώνα διαμόρφωσε το τελικό 3-2. Ο Ντι Μαρία με μια φοβερή σέντρα βρήκε τον Ικάρντι και εκείνος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, σώζοντας την ομάδα του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ