«Ραντεβού του Μπελχαντά με τον πρόεδρο της Μονπελιέ»

«Ραντεβού του Μπελχαντά με τον πρόεδρο της Μονπελιέ»

Ο Γιουνές Μπελχαντά σκέφτεται σοβαρά την επιστροφή του στην ομάδα που τον ανέδειξε.

Σοβαρά σκέφτεται ο Γιουνές Μπελχαντά να ξαναπαίξει στην ομάδα που τον ανέδειξε… Τη γαλλική Μονπελιέ, με την οποία καθιερώθηκε στην ελίτ της Ligue 1 και κέρδισε τίτλους, φήμη και χρήματα. Δεν πρόκειται για μία απλή σκέψη, αλλά ήδη ο Μπελχαντά διαπραγματεύεται την επιστροφή του.

Η εφημερίδα «Milliyet» γράφει ότι ο Μαροκινός μέσος ταξίδεψε στη Γαλλία τις προηγούμενες ημέρες και συζήτησε δια ζώσης με τον πρόεδρο της Μονπελιέ για τους όρους της συμφωνίας.

Ο πρόεδρος της Μονπελιέ, Λοράν Νικολέν, παραδέχτηκε στην ιστοσελίδα «Midi Libre» ότι είχε επαφές με τον 31χρονο μέσο.

«Πριν από 3 εβδομάδες περάσαμε ένα απόγευμα μαζί. Του πρότεινα να προπονηθεί μαζί μας για να διατηρηθεί σε καλή κατάσταση. Επέστρεψε στην Τουρκία γιατί είχε κάποια ζητήματα να τακτοποιήσει» ανέφερε ο Γάλλος παράγοντας.

Ο Μπελχαντά επέστρεψε στην Κωνσταντινούπολη μετά τη συνάντηση, όπου θα διαμείνει με την οικογένεια του μέχρι τον Ιούνιο, λόγω των σχολικών υποχρεώσεων των παιδιών του. Ωστόσο, ο 31χρονος ποδοσφαιριστής προγραμματίζει νέο ραντεβού, αυτή τη φορά με τον αθλητικό διευθυντή της Μονπελιέ.

Ο Μπελχαντά θέλει να μάθει λεπτομέρειες για το αγωνιστικό πλάνο της νέας σεζόν, πριν απαντήσει θετικά στην πρόταση. Ωστόσο, το μεγαλύτερο εμπόδιο είναι το οικονομικό, αφού η Μονπελιέ αδυνατεί να προσεγγίσει το κασέ που είχε ο Μπελχαντά στη Γαλατάσαραϊ, τα 3,5 εκατομμύρια ευρώ ετησίως…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ