Παρί Σεν Ζερμέν – Λανς 2-1

Παρί Σεν Ζερμέν – Λανς 2-1

Η Παρί Σεν Ζερμέν πανηγύρισε μια πολύ σημαντική νίκη επί της Λανς (2-1) και σκαρφάλωσε στην κορυφή, όμως για να μείνει θέλει... στραβοπάτημα της Λιλ.

Επέστρεψε στην κορυφή η Παρί Σεν Ζερμέν, αφού επικράτησε της μαχητικής Λανς χάρη σε γκολ των Νεϊμάρ και Μαρκίνιος (2-1) και τώρα ευελπιστεί σε γκέλα της Λιλ.

Συγκεκριμένα, οι Παριζιάνοι ανέβηκαν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 75 βαθμούς, στο +2 από τους «λιλουά» που παίζουν στις 22:00 με τη Νις. Από την άλλη, οι «Αρτέσιοι» παρέμειναν στους 56 βαθμούς και συγκατοικούν στην 5η θέση με τη Μαρσέιγ.

Οι γηπεδούχοι πίεζαν από την αρχή της αναμέτρησης δείχνοντας πως θέλουν να πετύχουν γρήγορα ένα γκολ. Αυτό ήρθε στο 33′, με τον Νεϊμάρ να εκμεταλλεύεται το λάθος της αντίπαλης άμυνας και να πραγματοποιεί ένα ωραίο τελείωμα.

Η ομάδα του Ποκετίνο μπήκε πολύ δυνατά και στο δεύτερο ημίχρονο και στο 59′ ο Μαρκίνιος δίπλασιασε τα τέρματα της με μια κεφαλιά έπειτα από κόρνερ του Βραζιλιάνου σκόρερ.

Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι έβγαλαν αντίδραση και έγιναν πιο πιεστικοί. Μάλιστα, στο 61′ μείωσαν με τον Γκαναγκό σε 2-1, όμως αυτό ήταν και το τελικό σκορ, καθώς δεν κατάφεραν να κάνουν κάτι παραπάνω.

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ: Νάβας, Νταγκμπά (19’ Κέρερ), Μαρκίνιος, Κιμπεμπέ, Ντιαλό, Ντανίλο, Γκέιγ, (60’ Βεράτι), Σαράμπια (60’ Ερέρα), Νεϊμάρ, Ντράξλερ, Ικάρντι

ΛΑΝΣ: Φαρινέζ, Κλάους, Γκραντίτ, Φόρτες, Μεντίνα, Μισελέν (81’ Ζαν), Καουζάκ (69’ Κακουτά), Ντουκουρέ (76’ Μαουρίσιο), Φοφανά, Γκαναγκό (69’ Σοτοκά), Καλιμουέντο (69’ Μπανζά)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ