«Ο Μπελχαντά δέχτηκε και δεύτερη πρόταση από τη Γαλλία»

«Ο Μπελχαντά δέχτηκε και δεύτερη πρόταση από τη Γαλλία»

Η νεόπλουτη του Σαμπιονά, Νις προσέγγισε τον Γιουνές Μπελχαντά, μετά την κρούση της Μονπελιέ.

Ο Γιουνές Μπελχαντά έμεινε πολλές μέρες στη Γαλλία, όπου συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Μονπελιέ, Λορέν Νικολίν και συζήτησαν το ενδεχόμενο επιστροφής του στο «Μπεντζαμίν Σταμπουλί».

Όμως, απ’ ότι φαίνεται, ο Μαροκινός χαφ είχε συζητήσεις και με άλλη γαλλική ομάδα. Μία αναμενόμενη εξέλιξη, αφού ο Μπελχαντά είχε εντυπωσιάσει στο Σαμπιονά και ως ελεύθερος σίγουρα δεν περνά απαρατήρητος.

Το Γαλλικό Πρακτορείο ειδήσεων αποκάλυψε την Κυριακή του Πάσχα ότι κατά την παραμονή του στη Γαλλία, ο Μπελχαντά είχε επαφές με παράγοντες της Νις, οι οποίοι του εξέφρασαν το σοβαρό ενδιαφέρον του για συνεργασία.

Η Νις έχει νέα ιδιοκτησία, με μεγάλη περιουσία και έχει οργανώσει ένα φιλόδοξο πρότζεκτ για πρωταγωνιστική πορεία στη Ligue 1. Η διοίκηση έχει στόχο να προσλάβει στην τεχνική ηγεσία τον προπονητή της Λιλ, Κριστόφ Γκαλτιέ και να ενισχύσει το ρόστερ με ποδοσφαιριστές του επιπέδου του Μπελχαντά.

Η οικονομική ευρωστία της Λιλ της επιτρέπει να καταθέσει μία δελεαστική προσφορά στον Μπελχαντά, μία δυνατότητα που δεν έχει η Μονπελιέ.

Ο Μπελχαντά φέρεται να ενημερώθηκε για το ποδοσφαιρικό σχέδιο της Νις και για την πρόταση της και δεσμεύτηκε να απαντήσει στις επόμενες μέρες.

Για τον Μπελχαντά έχει ενδιαφερθεί και ο Ολυμπιακός και περιμένει την απόφαση του 31χρονου μέσου, έχοντας τις πιθανότητες του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ