Όταν ο Γκαλτιέ έσταζε… μέλι για τον Αγκιμπού Καμαρά (vid)

Όταν ο Γκαλτιέ έσταζε… μέλι για τον Αγκιμπού Καμαρά (vid)

Όταν ο προπονητής της Λιλ είχε αποθεώσει τον 20χρονο εξτρέμ, που βρίσκεται στα… ραντάρ του Ολυμπιακού.

Ο Αγκιμπού Καμαρά, όπως σας είχε αποκαλύψει to10.gr, βρίσκεται στα… ραντάρ του Ολυμπιακού, με τον 20χρονο εξτρέμ της Λιλ να είναι μια από τις περιπτώσεις που εξετάζουν στο μεγάλο λιμάνι.

Είναι 20 ετών, αριστεροπόδαρος, αλλά μπορεί να αγωνιστεί και ως δεξί εξτρέμ, ενώ είναι συμπατριώτης με τον Μαντί Καμαρά, αφού κατάγεται και αυτός από την Γουϊνέα. Μάλιστα, πρόσφατα έγινε διεθνής με την ομάδα του ομάδα, αφού αγωνίστηκε σε φιλικό που διεξήχθη στην Τουρκία.

Ο γαλλικός σύλλογος τον ανακάλυψε το 2018 όταν αγωνιζόταν στην πατρίδα του και τον έφερε στην Ευρώπη. Εχει πολλές συμμετοχές με την δεύτερη ομάδα της Λιλ, ενώ με την πρώτη έπαιξε φέτος σε ένα παιχνίδι στο Κύπελλο, στο οποίο μάλιστα σκόραρε. Ηταν ο αγώνας με την Ντιζόν.

Μετά το παιχνίδι με την Ντιζόν ο προπονητής της Λιλ, Κριστόφ Γκαλτιέ, είχε αποθεώσει τον 20χρονο μεσοεπιθετικό για την εμφάνισή του. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, πρόκειται για έναν πολύ ταλαντούχο ποδοσφαιριστή, ο οποίος παρά το νεαρό της ηλικίας του είναι πολύ πειθαρχημένος.

Είναι δυνατός, δεν κάνει εύκολα λάθη, ακούει όσα του λένε και βελτιώνεται συνεχώς, δείχνοντας ότι έχει τα φόντα για να φτάσει στο υψηλό επίπεδο.

Συγκεκριμένα, ο Κριστιόφ Γκαλτιέ, ο οποίος φέτος οδήγησε την Λιλ στην κατάκτηση του γαλλικού πρωταθλήματος, μετά το παιχνίδι με την Ντιζόν είχε αναφέρει τα εξής για τον Αγκιμπού Καμαρά:

«Είναι πολύ δυνατός και πειθαρχημένος. Ακολούθησε κατά γράμματα την τακτική της ομάδας και πέτυχε ένα πολύ σημαντικό γκολ. Ένα γκολ που θα του δώσει αυτοπεποίθηση και θα τον βοηθήσει να κάνει το επόμενο βήμα.

Ο Αγκιμπού ήρθε στον σύλλογο την περασμένη σεζόν. Τον έχω δει να παίζει με την δεύτερη ομάδα. Μπορεί να είναι μόλις 20 ετών, αλλά είναι ένας ποδοσφαιριστής με προσωπικότητα. Δεν κάνει περιττά πράγματα στον αγωνιστικό χώρο.

Δεν χάνει εύκολα την μπάλα. Είναι πολύ σταθερός και δεν κάνει εύκολα λάθη στις πάσες του. Μπορεί να αγωνιστεί τόσο στην αριστερή όσο και στη δεξιά πλευρά, γεγονός που μας δίνει έξτρα επιλογές. Καταλαβαίνει γρήγορα όσα του ζητάμε και διορθώνει τα λάθη του.

Είναι δυναμικός, ακούει τις παρατηρήσεις που του κάνουν στις προπονήσεις και είναι ένας παίκτης υψηλών προδιαγραφών. Ολοι στην ομάδα προσπαθούν να τον βοηθήσουν να βελτιωθεί».

Δείτε τον εν δράσει:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ