Παρί Σεν Ζερμέν : «Καλύτερος στον κόσμο ο Νεϊμάρ» είπε ο Ενρίκε

Παρί Σεν Ζερμέν : «Καλύτερος στον κόσμο ο Νεϊμάρ» είπε ο Ενρίκε

Ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο είναι τα τελευταία χρόνια ο Νεϊμάρ, σύμφωνα με τον αθλητικό διευθυντή της Παρί Σεν Ζερμέν, Αντέρο Ενρίκε.

Πιο πάνω από Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι βρίσκεται το τελευταίο χρονικό διάστημα ο Νεϊμάρ, ο οποίος σύμφωνα με τον Αντέρο Ενρίκε είναι ο καλύτερος παίκτης που υπάρχει στον κόσμο.

Γι’ αυτό το λόγο και ο τραυματισμός του λίγο πριν το δεύτερο παιχνίδι με τη Ρέαλ Μαδρίτης για το Champions League είναι τόσο μεγάλη απώλεια για τους Παριζιάνους, συμπλήρωσε ο αθλητικός διευθυντής της γαλλικής ομάδας.

«Προφανώς και δεν είναι θετικό που είναι τραυματίας. Είναι ο καλύτερος παίκτης του κόσμου και βρισκόταν σε σπουδαία φόρμα το τελευταίο διάστημα. Ωστόσο, μπορούμε να τα καταφέρουμε και χωρίς εκείνον. Αν και δεν μπορεί να παίξει, νιώθουμε ότι είναι δίπλα μας και εμείς από τη μεριά μας του στέλνουμε τις καλύτερες ευχές για γρήγορη ανάρρωση.

Είναι λογικό που τον θέλαμε μαζί μας για το εντός έδρας ματς με τη Ρεάλ. Είναι το παιχνίδι που περιμέναμε πώς και πώς άλλωστε. Ο Νεϊμάρ είναι ο καλύτερος παίκτης του κόσμου όχι μόνο για όλα όσα κάνει στο γήπεδο, αλλά και γιατί είναι ηγέτης της ομάδας».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ