Μονπελιέ – Λυών 1-1

Μονπελιέ – Λυών 1-1

Λυών (1-1 με Μονπελιέ) και Μαρσέιγ (εντός έδρας ισοπαλία με 1-1 με Ναντ), πηγαίνουν από γκέλα σε γκέλα και χάνουν συνεχώς έδαφος από τη δεύτερη Μονακό.

Νίκη αγνοείται για τη Λυών. Η ομάδα του Μπρούνο Ζενεσιό έχει να νικήσει στο γαλλικό πρωτάθλημα από τις 24/1! Κάπως έτσι βλέπει την υπόθεση Champions League ολοένα και να ξεμακραίνει.

Ούτε κόντρα στην αδιάφορη Μονπελιέ λοιπόν κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες και τις καλές εμφανίσεις. Οι γηπεδούχοι μάλιστα προηγήθηκαν μόλις στο 7΄ με γκολ του Μπενζά και έβαλαν τη Λυών από την αρχή να κυνηγά στο σκορ.

Οι φιλοξενούμενοι λοιπόν δεν κατάφεραν τίποτα περισσότερο από το να ισοφαρίσουν στο 58’ με τον Ντίαζ, σε ένα ματς μάλιστα που είχαν τις ευκαιρίες για κάτι καλύτερο, αλλά η μακρά περίοδο… ανομβρίας φαίνεται να δημιουργεί σταδιακά και πρόβλημα αυτοπεποίθησης στην πάλαι ποτέ κραταιά ομάδα του γαλλικού πρωταθλήματος.

 

Μαρσέιγ – Ναντ 1-1

Από την άλλη όμως ούτε η Μαρσέιγ «τελειώνει» την υπόθεση της 3ης θέσης. Εντός έδρας, οι παίκτες του Ρούντι Γκαρσιά, έπαιξαν σαν τη γάτα με το ποντίκι τη Ναντ και παρόλα αυτά πρέπει να νιώθουν ανακουφισμένοι από τη ισοπαλία.

Τα Καναρίνια, αποδείχθηκαν σκληρό καρύδι για τους Μαρσεγέζους αφού προηγήθηκαν μόλις στο 11’ και ήταν αγκαλιά με μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη μέχρι και το 90+5’, όταν και ο Τοβάν… ξέρανε τον Κλαούντιο Ρανιέρι και με γκολ του στις τελευταίες στιγμές της αναμέτρησης για να σώσει τον βαθμό της ισοπαλίας για τους γηπεδούχους.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ