Ο Ράμος… έψαχνε το περιβραχιόνιό του στην Παρί Σεν Ζερμέν (vid)

Ο Ράμος… έψαχνε το περιβραχιόνιό του στην Παρί Σεν Ζερμέν (vid)

Μπορεί ο Σέρχιο Ράμος να ήταν ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης για 7 σερί χρόνια, αλλά κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει στην Παρί Σεν Ζερμέν, με τον Ισπανό αμυντικό να... ψάχνει το περιβραχιόνιό του στη γαλλική ομάδα.

Ο Σέρχιο Ράμος αποχώρησε από τη Ρεάλ Μαδρίτης και έβαλε τέλος σε έναν τεράστιο κύκλο μετά από 16 χρόνια κοινής πορείας.

Ο Ισπανός αμυντικός μετακόμισε στο Παρίσι για λογαριασμό της Παρί Σεν Ζερμέν, ωστόσο δεν έχει συνηθίσει ακόμη την αλλαγή στην καριέρα του.

Ο 35χρονος άσος πήγε στη Ρεάλ το 2005 από τη Σεβίλλη και με τη φανέλα των Μαδριλένων πανηγύρισε την κατάκτηση 4 Champions League και 5 πρωταθλημάτων της LaLiga. Συνολικά είχε 671 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό 101 γκολ. Μάλιστα, από το 2015, μετά την αποχώρηση του Ίκερ Κασίγιας, φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού της Ρεάλ.

Ωστόσο, τα πράγματα στην Παρί είναι διαφορετικά, καθώς εκεί ηγούνται οι Μαρκίνιος και Κιμπεμπέ. Σε ένα βίντεο που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες, ο Ράμος φαίνεται να προετοιμάζεται για προπόνηση και… από συνήθειο να τσεκάρει το περιβραχιόνιο στο μπράτσο του. Η αμηχανία του όταν συνειδητοποιεί ότι δεν το φοράει πλέον στη νέα σελίδα της καριέρας του, έχει γίνει viral.

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ