Στασμπούρ – Μονακό 1-3

Στασμπούρ – Μονακό 1-3

Σε ένα ματς που η γηπεδούχος Στρασμπούρ ήταν καλύτερη, κατάφερε να ηττηθεί από την Μονακό του Ζαρντίμ (3-1) στο εναρκτήριο ματς της 29ης αγωνιστικής του Σαμπιονά.

Σε ένα ματς που η Στρασμπούρ καίγονταν για βαθμούς, αφού δίνει τη μάχη της για την παραμονή στην Ligue 1 και ήταν καλύτερη και πιο επιθετική από τη Μονακό του Ζαρντίμ, κατάφερε να δεχτεί τρία γκολ και να ηττηθεί εντός έδρας από τους Μονεγάσκους που ψάχνουν βαθμούς για την απευθείας πρόκριση στο Champions League της επόμενης περιόδου.

Ο Γιόβετις άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους μόλις στο 5’ για να έρθει η απάντηση στο 19’ με τον Μπαοκέν να φέρνει το ματς στα ίσα. Οι παίκτες του Ζαρντίμ όμως εν είχαν πει την τελευταία τους κουβέντα και με τους Ρόνι Λόπες (21’) και Φαμπίνιο (41’) έκλεισαν το ημίχρονο προηγούμενοι με 3-1.

Σκορ που παρά τις προσπάθειες των παικτών και των δύο ομάδων δεν άλλαξέ στα δεύτερα 45΄της αναμέτρησης και κάπως έτσι η Μονακό εκμεταλλευόμενη το ντεφορμάρισμα των Μαρσέιγ και Λυών, όλο και πλησιάζει στην απευθείας έξοδο στο Champions League.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ