Παρί Σεν Ζερμέν – Μετς 5-0

Παρί Σεν Ζερμέν – Μετς 5-0

Στο πρώτο εντός των συνόρων ματς μετά την ήττα - αποκλεισμό από τη Ρεάλ Μαδρίτης, η Παρί Σεν Ζερμέν έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο, έβαλε πέντε γκολ στην ουραγό Μετς και επανέφερε το +14 από τη δεύτερη Μονακό.

Τέσσερις ημέρες μετά τη δεύτερη ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης και τον αποκλεισμό στη φάση των 16 του Champions League, έναν αποκλεισμό που όπως είναι φυσιολογικό έφερε μουρμούρα στο εσωτερικό του συλλόγου, η Παρί Σεν Ζερμέν επέστρεψε στις ενός των συνόρων υποχρεώσεις της και δεν δυσκολεύτηκε στο ελάχιστο κόντρα στην ουραγό Μετς.

Οι ποδοσφαιριστές του Ουνάι Έμερι έβαλαν τέσσερα γκολ στο πρώτο ημίχρονο, με τον Μενιέ να ανοίγει το σκορ (5′), τον Νκουνκού να βάζει δύο γκολ (20′, 28′) και τον Μπαμπέ να ανεβάζει ακόμα περισσότερο το δείκτη του σκορ, στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο ρυθμός έπεσε στο δεύτερο ημίχρονο, με τους Βεράτι, Ντι Μαρία και Ντράξλερ να δίνουν τη θέση τους σε Λο Σέλσο, Γουεά και Ραμπιό αντίστοιχα, οι γηπεδούχοι, όμως, βρήκαν κι άλλο γκολ, με τον Τιάγκο Σίλβα να διαμορφώνει στο 82′ το τελικό 5-0.

Οι Παριζιάνοι πήραν έτσι την 25η νίκη τους σε 29 αγωνιστικές (έχει δύο ισοπαλίες και δύο ήττες ακόμα), ανέβηκαν στους 77 βαθμούς και επανέφεραν το +14 από τη δεύτερη Μονακό. Παράλληλα, η Παρί έφθασε τα 146 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις (έχει δώσει 45 παιχνίδια σε πρωτάθλημα, Κύπελλο, League Cup, Super Cup και Champions League), θέτοντας έτσι νέο πανευρωπαϊκό ρεκόρ. Ο κόσμος πάντως δεν γέμισε το Παρκ ντε Πρενς και αυτό είναι δηλωτικό της απογοήτευσης που υπάρχει για μια ακόμα ευρωπαϊκή πορεία που σταμάτησε πρόωρα, σε μια χρονιά που δαπανήθηκαν πάνω από 400 μύρια για ενίσχυση.

Τα υπόλοιπα σημερινά αποτελέσματα της Ligue 1 

Λιλ – Μονπελιέ 1-1 (41′ Πέπε / 64′ Ρουσιγιόν)

Μπορντό – Ανζέρ 0-0

Ναντ – Τρουά 1-0 (86′ Σάλα)

Ντιζόν – Αμιέν 1-1 (69′ Σαϊντ / 45+1′ Κονατέ)

Ρεν – Σεντ Ετιέν 1-1 (86′ Σαρ / 35′ Σούμποτιτς)

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ