Η Μονακό ανακοίνωσε τον Μποάντου μέσω FIFA 21 (pic, vid)

Η Μονακό ανακοίνωσε τον Μποάντου μέσω FIFA 21 (pic, vid)

Παίκτης της Μονακό για τα επόμενα πέντε χρόνια θα είναι ο Μίρον Μποάντου, με τους Μονεγάσκους να τον ανακοινώνουν μέσω FIFA 21.

Ο Μίρον Μποάντου έγινε και επίσημα κάτοικος του Πριγκιπάτου. Η Μονακό ανακοίνωσε την απόκτηση του Ολλανδού επιθετικού για τα επόμενα πέντε χρόνια, βγάζοντας από τα ταμεία της 17 εκατομμύρια ευρώ για να τον πάρει από την Άλκμααρ.

Η ομάδα του Νίκο Κόβατς, που διεκδικεί μέσω των προκριματικών την είσοδό της στους ομίλους του Champions League, είχε βάλει από καιρό στο στόχαστρό της τον Μποάντου και κατάφερε στο τέλος να τον κάνει δικό της.

Η Μονακό εμπνεύστηκε και έναν ιδιαίτερο τρόπο για να τον παρουσιάσει, καθώς χρησιμοποίησε το γνωστό βιντεοπαιχνίδι ποδοσφαίρου FIFA 21. Οι Μονεγάσκοι έκαναν την εικονική μεταγραφή πριν τον ανακοινώσουν και επίσημα.

Ο Μποάντου ξεκίνησε την καριέρα του το 2013 από τα τμήματα υποδομής της Άλκμααρ, ενώ το 2018 υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο. Με την ολλανδική ομάδα έχει χριστεί 38 φορές σκόρερ σε 88 εμφανίσεις, με το πρώτο γκολ να έρχεται στην ηλικία των 17 ετών.

Με την Εθνική Ολλανδίας έκανε το ντεμπούτο του το 2ο19 σε ηλικία 18 ετών, στον αγώνα απέναντι στην Εσθονία, πετυχαίνοντας και γκολ. Έκτοτε δεν έχει αγωνιστεί ξανά με τους Οράνιε.

Ο Μποάντου δήλωσε για την μεταγραφή του στην Μονακό: «Αυτό είναι ένα μεγάλο βήμα για μένα και αισθάνομαι μεγάλη υπερηφάνεια που θα αγωνιστώ στην Μονακό. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον σύλλογο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε. Η Μονακό ξεκινά μια επιτυχημένη σεζόν με επιστροφή στην Ευρώπη. Ξέρω ότι εδώ, νέοι παίκτες σαν κι εμένα έχουν ό, τι χρειάζονται για να προοδεύσουν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ