Τουλούζ – Μαρσέιγ 1-2

Τουλούζ – Μαρσέιγ 1-2

Χάρη στο γκολ του Κώστα Μήτρογλου στο 78' η Μαρσέιγ επικράτησε εκτός έδρας με σκορ 2-1 της Τουλούζ στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Ligue 1.

Σημαντική εκτός έδρας νίκη με σκορ 2-1 κόντρα στη Τουλούζ πήρε η Μαρσέιγ στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Ligue 1 με τον Κώστα Μήτρογλου να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής για τους Μασσαλούς και να χαρίζει τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του με δικό του τέρμα στο 78′.

Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τους παίκτες του Ρούντι Γκαρσία που προηγήθηκαν στο 10′ με τον φορμαρισμένο, Οκάμπος.

Ωστόσο, οι γηπεδούχοι δεν το έβαλαν κάτω και βγήκαν μπροστά, με αποτέλεσμα να φέρουν το ματς στα ίσα με τον Μουμπελέ στο 19′. Από εκεί και πέρα η μπάλα πήγαινε πάνω- κάτω και με τις δύο ομάδες να έχουν στιγμές για δεύτερο γκολ.

H Μαρσέιγ δεν μπορούσε να σκοράρει και έτσι ο Γκαρσία πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τον Κώστα Μήτρογλου στη θέση του Ζερμέν στο 78′. Ο Έλληνας επιθετικός χρειάστηκε μόλις μερικές στιγμές για να «γράψει» το 2-1 για την ομάδα του που έμελλε να μείνει έτσι μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα με τους Μασσαλούς να φτάνουν τους 59 βαθμούς και να βρίσκονται τέσσερις πίσω από τη δεύτερη Μονακό στη «μάχη» που δίνουν για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης που οδηγεί απευθείας στους ομίλους του Champions League.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ