Πάρι Σεν Ζερμέν – Κόλλημα στο πεδίο των αποχωρήσεων

Πάρι Σεν Ζερμέν – Κόλλημα στο πεδίο των αποχωρήσεων

Η Παρί Σεν Ζερμέν αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα στο πεδίο των αποχωρήσεων, πράγμα που μπορεί να την φέρει αντιμέτωπη με το φάσμα του Financial Fair Play.

Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει κλέψει τις εντυπώσεις πέρα πάσης αμφιβολίας από κάθε άλλη ευρωπαϊκή ομάδα με τις μεταγραφικές κινήσεις που έχει πραγματοποιήσει το φετινό καλοκαίρι.

Οι Παριζιάνοι έκαναν δικούς τους τους Λιονέλ Μέσι, Σέρχιο Ράμος, Τζίτζι Ντοναρούμα, Ασράφ Χακίμι και Τζορτζίνιο Βαϊνάλντουμ, δημιουργώντας μια υπερομάδα στην Πόλη του Φωτός.

Ωστόσο η έκρηξη του μισθολογικού φορτίου μπορεί να δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα στην διοίκηση, ειδικά αν δεν υπάρξουν άμεσα αποχωρήσεις από το ρόστερ. Εδώ όμως παρατηρείται ένα μεγάλο κόλλημα, καθώς παίκτες υπό παραχώρηση δεν βρίσκουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με το μεταγραφικό παράθυρο να κλείνει σε εννιά μέρες.

Ο Γιούλιαν Ντράξλερ έχει απορρίψει δύο προτάσεις, με αυτήν της Λεβερκούζεν να είναι πολύ καλή τόσο για αυτόν όσο και για την ομάδα. Ο Μάουρο Ικάρντι ήταν από τους παίκτες οι οποίοι θα μπορούσαν να φέρουν αρκετά χρήματα στα ταμεία, αλλά ο τραυματισμός του θα τον αφήσει εκτός για τους επόμενους τρεις μήνες και έτσι η πιθανότητα να αποχωρήσει από το Παρίσι απομακρύνεται.

Παράλληλα, οι Σαράμπια και Ραφίνια που δεν υπολογίζονται από τον Ποτσετίνο, δεν έχουν προσελκύσει ακόμα ενδιαφέρον από τις υπόλοιπες ομάδες. Ο χρόνος πιέζει την Παρί, με την υπόθεση του Εμπαπέ να είναι ακόμα ανοικτή, ενώ αν οι δυσκολίες συνεχίσουν να υφίστανται μέχρι τέλους, δεν είναι απίθανο ο Γάλλος να πάρει άμεσα το δρόμο για την Ρεάλ Μαδρίτης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ