Εκτός γηπέδων για 6 έως 12 μήνες κινδυνεύει βοηθός του Σαμπαόλι μετά το Μαρσέιγ – Νις

Εκτός γηπέδων για 6 έως 12 μήνες κινδυνεύει βοηθός του Σαμπαόλι μετά το Μαρσέιγ – Νις

Βοηθός του Χόρχε Σαμπαόλι κινδυνεύει με αποκλεισμό από τα γήπεδα για 6 έως 12 μήνες μετά την επίθεση σε οπαδό κατά τη διάρκεια του Μαρσέιγ - Νις

Μια Κυριακή που θα μνημονεύεται για πολύ καιρό ήταν η χθεσινή όταν το παιχνίδι μεταξύ της Νις και της Μαρσέιγ πήρε άσχημη τροπή λόγω της εισβολής των οπαδών των γηπεδούχων στον αγωνιστικό χώρο.

Ακολούθησαν στιγμές χάους. Οι οπαδοί της Νις επιτίθονταν στους παίκτες των φιλοξενούμενων, ο προπονητής των «Ολύμπιων» Χόρχε Σαμπαόλι ήταν έξω φρενών και η ατμόσφαιρα κάθε άλλο παρά αθλητικό αγώνα θύμιζε.

Εν τέλει, η αποστολή των φιλοξενούμενων αποχώρησε και δεν ολοκλήρωσε το ματς, κίνηση που επικροτήθηκε από τους φίλους της ομάδας και η Νις πήρε τη νίκη στα χαρτιά με 3-0.

Η Γαλλική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου αναμένεται να καλέσει εκπροσώπους και των δύο ομάδων Πειθαρχική Επιτροπή με τις κυρώσεις που θα επιβληθούν να θεωρούνται βέβαιες.

Μάλιστα, ένα από τα περιστατικά που εξετάζονται είναι η επίθεση στην οποία προέβη ο οργισμένος βοηθός του Σαμπαόλι κατά ενός εισβολέα οπαδού της Νις.

Σύμφωνα με τα όσα προβλέπει δικαστικό άρθρο, η προβλεπόμενη τιμωρία για την περίπτωση του βοηθού είναι αποκλεισμός από τα γήπεδα της χώρας για 6 έως 12 μήνες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ