«Πόλεμος» Σίτι και Παρί για Χάαλαντ

«Πόλεμος» Σίτι και Παρί για Χάαλαντ

Ο Μίνο Ραϊόλα προκαλεί σύγχυση ανάμεσα σε Παρί και Σίτι, καθώς πιέζει με τη σειρά του για να υπάρξει deal μεταξύ των Γάλλων και της Ντόρτμουντ

Η Παρί Σεν Ζερμέν φαίνεται πως χάνει τον Κιλιάν Εμπαπέ, έναν από τους σημαντικότερους παίκτες της και έναν από τους πιο ταλαντούχους νέους ποδοσφαιριστές, αφού όλα δείχνουν θα μετακομίσει στη Μαδρίτη για λογαριασμό της Ρεάλ. Ακόμη συμφωνία βέβαια δεν υπάρχει, με την τελευταία πρόταση της Ρεάλ προς την Παρί να αγγίζει τα 180 εκατ. ευρώ.

Την ίδια ώρα, οι Παριζιάνοι εξετάζουν τις εναλλακτικές επιλογές και στην κορυφή της λίστας τους βρίσκεται ο Έρλινγκ Χάαλαντ. Ο Νορβηγός στράικερ είναι ο μεγάλος στόχος, είναι όμως και μια τρομερά δύσκολη περίπτωση, με την Παρί να το παλεύει και να έχει για σύμμαχό της τον ατζέντη του παίκτη, Μίνο Ραϊόλα.

Μεγάλος αντίπαλος της Γαλλικής ομάδας και του Ολλανδού ατζέντη είναι η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία θα κάνει επίσημη κρούση στην Ντόρτμουντ για τον Χάαλαντ, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Ο Μίνο Ραϊόλα πιέζει για να κλείσει, κοντά στο τέλος των μεταγραφών, μία ακόμα ηχηρή «βόμβα», που θα έχει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του. Παρόλα αυτά, η Μπορούσια Ντόρτμουντ δύσκολα θα παραχωρήσει τον Χάαλαντ, ενώ δημοσιεύματα αναφέρουν πως θα το σκεφτόταν μόνο αν είχε στα χέρια της μια πρόταση κοντά στα 200 εκατ. ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ