Παρί Σεν Ζερμέν – Κλερμόν 4-0 – Ασταμάτητο το «τρένο» της Παρί

Παρί Σεν Ζερμέν – Κλερμόν 4-0 – Ασταμάτητο το «τρένο» της Παρί

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Άντερ Ερέρα, η Παρί Σεν Ζερμέν που δεν είχε τους Μέσι και Νεϊμάρ, επικράτησε εύκολα με 4-0 της Κλέρμόν και έκανε το 5x5!

Ψεκάστε, σκουπίστε… τελειώσατε! Ποιος θα σταματήσει αυτήν την Παρί; Μέχρι στιγμής πάντως δεν τα έχει καταφέρει καμία ομάδα, με την Κλερμόν να είναι το νέο θύμα της ομαδάρας του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο!

Τι και αν δεν είχε τους Μέσι και Νεϊμάρ; Η Παρί έκανε ό,τι ήθελε απέναντι στην Κλερμόν χωρίς να ανάψει τις μηχανές, επικράτησε με 4-0 και έκανε το 5×5 στην Ligue 1, δείχνοντας για μία ακόμη φορά πως στο πρωτάθλημα δεν έχει αντίπαλο…

Ο Άντερ Ερέρα ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ για τους Παριζιάνους στο 21ο λεπτό, πριν διπλασιάσει τα προσωπικά του γκολ και τέρματα της ομάδας στο 31′, διαμορφώνοντας έτσι το 2-0 του πρώτου ημιχρόνου.

Η ομάδα του Ποτσετίνο, φρόντισε να καθαρίσει το παιχνίδι από νωρίς στο δεύτερο μέρος. Σκόρερ, ποιος άλλος; Ο Κίλιαν Εμπαπέ. Ο Γάλλος εκμεταλλεύτηκε την πάσα του Ντράξλερ και στο 55ο λεπτό σημείωσε το 3-0.

Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε στο 65′ ο Γκέι, με την Παρί να ετοιμάζεται για την πρεμιέρα των ομίλων του Champions League με την Μπριζ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ