Ερέρα για Μέσι – «Είναι ο καλύτερος σε όλες τις θέσεις, εκτός του τερματοφύλακα»

Ερέρα για Μέσι – «Είναι ο καλύτερος σε όλες τις θέσεις, εκτός του τερματοφύλακα»

Ο Άντερ Ερέρα αποθέωσε τον Λιονέλ Μέσι, λέγοντας πως με εξαίρεση τη θέση του τερματοφύλακα, θα μπορούσε να είναι ο καλύτερος σε όλες τις άλλες θέσεις.

Ο Άντερ Ερέρα έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τη φετινή χρονιά, βρίσκοντας δίχτυα σχεδόν σε κάθε παιχνίδι.

Ο Βάσκος κεντρικός χαφ μοιάζει μεταμορφωμένος προς το καλύτερο και παραχώρησε συνέντευξη στην ισπανική MARCA, όπου μεταξύ πολλών άλλων, φρόντισε να αποθεώσει την πιο ηχηρή μεταγραφή που πραγματοποίησε το καλοκαίρι η Παρί Σεν Ζερμέν και ο λόγος φυσικά στον Λιονέλ Μέσι.

Ο Ερέρα είπε μεταξύ σοβαρού και αστείου ότι ο Αργεντινός σούπερ σταρ θα μπορούσε να είναι ο καλύτερος σε κάθε θέση στον αγωνιστικό χώρο, εκτός από αυτήν του τερματοφύλακα.

«Ο Λέο θα μπορούσε να είναι ο καλύτερος δεξιός μπακ, ο καλύτερος αριστερός μπακ, τα πάντα εκτός από τερματοφύλακας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ρωτήθηκε επίσης και για το αν θα αποτελεσούμε μεγάλη αποτυχία για την Παρί να μην κατακτήσει το Champions League, με το ρόστερ που έχει δημιουργήσει.

Ο Ερέρα δεν πιστεύει κάτι τέτοιο και τονίζει: «Δεν καταλαβαίνω. Δεν καταλαβαίνω ότι σε άλλες μεγάλες ομάδες δεν απαιτείται το Champions League, όπως απαιτείται από την PSG. Πιστεύω ότι το να παίζεις έναν τελικό και έναν ημιτελικό στη σειρά είναι ένα απίστευτο επίτευγμα για ένα τόσο νέο σύλλογο και δεν καταλαβαίνω γιατί αυτό θεωρείται αποτυχία. Είναι απίστευτο που κανείς δεν ζητά από τη Ρεάλ, την Τσέλσι, την Μπάρτσα, τη Σίτι, τη Γιούβε … το Champions League ως υποχρέωση και το ζητά σε εμάς. Νομίζω ότι είναι δυσανάλογο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ