Παρί Σεν Ζερμέν – Ντεμπούτο στο Parc des Princes ο Μέσι

Παρί Σεν Ζερμέν – Ντεμπούτο στο Parc des Princes ο Μέσι

Ο Λιονέλ Μέσι ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του στο Parc des Princes, στο ματς της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Λιόν (19/9, 21:45) για την Ligue 1.

Εφτασε η ώρα του Λιονέλ Μέσι για το ντεμπούτο του και στο Parc des Princes. Μετά την παρουσία του στην ενδεκάδα της Παρι Σεν Ζερμέν στην ισοπαλία (1-1) στη Μπριζ, στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League οι φίλοι της γαλλικής ομάδας θα έχουν την ευκαιρία να τον δουν και εντός έδρας.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ λοιπόν απόψε κόντρα στην Λιόν, θα ξεκινήσει βασικός για πρώτη φορά μπροστά στους φίλους των Παριζιάνων, σε μία προσπάθεια να συνεχιστεί η απόλυτη διαδρομή της ομάδας στην Ligue 1 (σ.σ:έχει πέντε νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια).

«Κόντρα στη Λυών θα κάνει το ντεμπούτο του μπροστά στους φιλάθλους της Παρί Σεν Ζερμέν», είπε χθες ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο. «Είναι χαρούμενος που θα μπορέσει να κάνει το ντεμπούτο του στο Parc des Princes μπροστά στους φιλάθλους της ομάδας, είναι ήρεμος και συγκρατημένος», πρόσθεσε. «Αλλά έτσι είναι όλη η ομάδα. Όλοι σκέφτονται να κάνουν την καλύτερη δυνατή απόδοση, στόχος μας είναι να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ