Παρί Σεν Ζερμέν – Ήττα χωρίς τελική στην εστία για πρώτη φορά μετά από 10 χρόνια (vids)

Παρί Σεν Ζερμέν – Ήττα χωρίς τελική στην εστία για πρώτη φορά μετά από 10 χρόνια (vids)

Η Ρεν κατάφερε να... σοκάρει την Παρί Σεν Ζερμέν, υποχρεώνοντάς την στην πρώτη της φετινή ήττα στη Ligue 1, με τους Παριζιάνους να μην έχουν τελική στον στόχο, κάτι που είχε να συμβεί από το 2011.

Η Ρεν έβαλε δύσκολα στην Παρί Σεν Ζερμέν και την υποχρέωσε στην πρώτη της φετινή ήττα στη Ligue, επικρατώντας με 2-0 των Παριζιάνων για την 9η αγωνιστική.

Η ομάδα του Μαουρίσιο Ποτσετίνο, έχοντας στο βασικό σχήμα τους Νεϊμάρ, Μέσι και Εμπαπέ, τα βρήκε… σκούρα απέναντι στη Ρεν, ωστόσο παραμένει στην κορυφή με 24 βαθμούς.

Παρά τη μεγάλη νίκη με 2-0 επί της Μάντσεστερ Σίτι για το Champions League, οι Παριζιάνοι δεν μπόρεσαν να κάνουν το 9/9, ενώ αυτό που κάνει εντύπωση είναι το γεγονός ότι η Παρί δεν έκανε τελική στον στόχο!

Παρότι ο Ποτσετίνο είχε παρατάξει την ομάδα του με όλα της τα αστέρια, εκείνοι δεν κατάφεραν να στείλουν την μπάλα ούτε μία φορά στην εστία.

Αυτό είχε να συμβεί από το 2011, και συγκεκριμένα στις 27 Νοεμβρίου στο ματς με τη Μαρσέιγ στο «Βελοντρόμ».

Αν και σε πολύ διαφορετική εποχή από ότι είναι τώρα, η Παρί είχε ηττηθεί με 3-0 από την ομάδα της Μασαλίας (στην οποία τότε αγωνιζόταν και ο νυν ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Ματιέ Βαλμπουενά) χάρη σε γκολ των Ρεμί, Αμαλφιτανό και Αγιού.

Η 11άδα της Παρί στο ματς με τη Μαρσέιγ το 2011:

Σιρίγου, Ζαλέ, Αρμάν, Λουγκάνο, Μ.Σακό, Ματουϊντί, Μ.Σισοκό, Νενέ, Παστόρε, Μενέζ, Γκαμεϊρό

Δείτε τα βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ