Ανρί – «Είναι μόνος του, απομονωμένος ο Μέσι»

Ανρί – «Είναι μόνος του, απομονωμένος ο Μέσι»

Ο Τιερί Ανρί σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στον Μέσι, θεωρεί πως αυτή τη στιγμή είναι απομονωμένος και ο Ποτσετίνο πρέπει να βρει λύση.

Ο Τιερί Ανρί σε δηλώσεις του τόνισε πώς αυτή τη στιγμή ο Λιονέλ Μέσι στην Παρί Σεν Ζερμέν είναι απομονωμένος όπως φάνηκε ήδη στο ντέρμπι με τη Μαρσέιγ και ο Ποτσετίνο πρέπει να βρει άμεσα λύση.

Ο θρύλος της Άρσεναλ και φίλος του Λιονέλ Μέσι από τη συνύπαρξή τους στην Μπαρτσελόνα έκανε μία παρατήρηση λέγοντας πως ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν δεν έχει βρει ακόμα τον κατάλληλο τρόπο ώστε να καταφέρει να κάνει μεγαλύτερο τον αντίκτυπο του Αργεντινού μέσα στο παιχνίδι της ομάδας.

Ακόμα ο Τιερί Ανρί, ο οποίος παρακολούθησε το παιχνίδι της Παρί Σεν Ζερμέν κόντρα στη Μαρσέιγ τόνισε ότι ο Αργεντινός σούπερ σταρ ήταν πολύ νωθρός και δεν κατάφερε να βοηθήσει την ομάδα του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τιερί Ανρί:

«Είναι μόνος του, απομονωμένος. Παίρνει ελάχιστα τη μπάλα, πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος να παίξει καλά μαζί με τον Νεϊμάρ και τον Εμπαπέ.

Προς το παρόν η ομάδα ακόμα είναι του Εμπαπέ. Και ο Μέσι δεν μιλάει πολύ. Μιλάει με τη μπάλα μόνο. Θα πρέπει να υπάρξει ένας άνθρωπος που θα καθοδηγεί στον αγωνιστικό χώρο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ