Ποκετίνο – «Πιο σκληρό το γαλλικό πρωτάθλημα από την Premier League»

Ποκετίνο – «Πιο σκληρό το γαλλικό πρωτάθλημα από την Premier League»

Την άποψη πως το γαλλικό πρωτάθλημα είναι πιο σκληρό από την Premier League, εξέφρασε ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν Μαουρίτισιο Ποκετίνο.

Ο Μαουρίσιο Ποκετίνο έχει θυτεύσει ως προπονητής και στο γαλλικό πρωτάθλημα, αλλά και στο αγγλικό καθώς υπήρξε τεχνικός της Τότεναμ για μια διετία 2019-2021.

Ο Αργεντίνος προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν αναφέρθηκε στις διαφορές μεταξύ των δύο πρωταθλημάτων, τονίζοντας πως το γαλλικό είναι πιο σκληρό από το αγγλικό.

Ωστόσο, ο Αργεντινός κόουτς παραδέχθηκε πως το αγγλικό πρωτάθλημα είναι το κορυφαίο όλων: «Η εντύπωση που έχω είναι ότι η Ligue 1 είναι ένα πολύ πιο περίπλοκο πρωτάθλημα. Έχει ποιότητα. Νομίζω ότι είναι το πιο σκληρό πρωτάθλημα στον κόσμο, ότι τα ταλέντα που έχουμε είναι εκπληκτικά και υπάρχουν και σπουδαίοι προπονητές»τόνισε αρχικά ο Ποτσετίνο και συνέχισε:

«Σε κάθε παιχνίδι μπορείς να δεις ότι όλες οι ομάδες έχουν ποιότητα, έχουν την ικανότητα να κερδίζουν τα ματς, να μην τα παρατάς ποτέ. Νομίζω ότι είναι ένα πολύ, πολύ καλό πρωτάθλημα και είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε εδώ.

Δεν λέω ότι είναι καλύτερο πρωτάθλημα από την Premier League, αλλά νομίζω ότι με τον τρόπο που παίζονται εδώ τα παιχνίδια είναι πιο σκληρό από ό,τι στην Αγγλία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ