Κατηγορούν γνωστό DJ πως κόλλησε κορωνοϊό τον Μέσι (pic)

Κατηγορούν γνωστό DJ πως κόλλησε κορωνοϊό τον Μέσι (pic)

Ο DJ Fer Palacio αναγκάστηκε να δημοσιεύσει το αρνητικό τεστ κορωνοϊού που υποβλήθηκε, προκειμένου να πείσει τον κόσμο πως δεν κόλλησε τον Λιονέλ Μέσι.

Στο στόχαστρο οπαδών της Παρί και του Λιονέλ Μέσι βρέθηκε γνωστός DJ, μετά την ανακοίνωση πως ο Αργεντινός σταρ βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Συγκεκριμένα, ο Fer Palacio είχε παρευρεθεί στα βραβεία Cosco Army, στα οποία έγινε γνωστό πως υπήρχαν θετικά κρούσματα. Από την στιγμή που ο DJ ήρθε σε επαφή με επιβεβαιωμένα κρούσματα, θα έπρεπε να είχε μείνει σε καραντίνα, ωστόσο τα Χριστούγεννα φωτογραφήθηκε σε πάρτι με τον σούπερ σταρ των Παριζιάνων.

Όταν, λοιπόν, έγινε γνωστό πως ο Μέσι κόλλησε τον ιό, μερίδα του κόσμου θυμήθηκε την κοινή τους φωτογραφία.

«Ξύπνησα και είχα πάρα πολλά μηνύματα. Το όνομά μου ήταν τρεντ στο Twitter, επειδή ο Μέσι βρέθηκε θετικός σε κορωνοϊό και θεώρησαν πως τον κόλλησα εγώ. Με αποκαλούν δολοφόνο, πολύ σκληρά λόγια. Έκανα τεστ, γιατί πρέπει να ταξιδέψω στην Ουρουγουάη. Δεν έχω Covid», είπε σχετικά με όσα του καταλογίζονται.

Μάλιστα για να πείσει τον κόσμο πως λέει αλήθεια, δεν δίστασε να δημοσιεύσει στο twitter το αρνητικό PCR test στο οποίο υποβλήθηκε, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Δεν μόλυνα τον Μέσι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ