Μέσι – «Πέρασα Covid, μου πήρε περισσότερο απ’ όσο περίμενα για να γίνω καλά»

Μέσι – «Πέρασα Covid, μου πήρε περισσότερο απ’ όσο περίμενα για να γίνω καλά»

O Λιονέλ Μέσι με μια ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μίλησε για πρώτη φορά για την περιπέτεια που πέρασε με τον κορωνοϊό.

Ο Λιονέλ Μέσι κατά την διάρκεια των διακοπών των Χριστουγέννων μετέβη μαζί με την σύζυγο και τα παιδιά του από το Παρίσι στην Αργεντινή για να γιορτάζει μαζί με την οικογένεια του.

Βέβαια στάθηκε ιδιαίτερα άτυχος και νόσησε από κορωνοϊό όσο βρισκόταν στην Αργεντινή με αποτέλεσμα να μην μπορεί να επιστρέψει άμεσα στο Παρίσι για να ενταχθεί ξανά μαζί με την υπόλοιπη ομάδα. Μάλιστα ακόμα δεν είναι στην διάθεση του προπονητή του και κάνει ατομικές προπονήσεις για να επανέλθει στην κατάσταση που βρισκόταν.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ προχώρησε σε μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ευχαρίστησε όλο τον κόσμο για τα μηνύματά του και αναφέρθηκε στην περιπέτειά του με τον κορωνοϊό.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Λιονέλ Μέσι: 

«Όπως ξέρετε πέρασα Covid και θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τα μηνύματα που έλαβα και να σας πω ότι μου πήρε περισσότερο από όσο περίμενα να γίνω καλά, αλλά έχω σχεδόν αναρρώσει και ανυπομονώ να επιστρέψω στο γήπεδο. Προπονούμαι τις τελευταίες μέρες για να φτάσω ξανά το 100% μου, έρχονται πολύ ωραίες προκλήσεις αυτή τη χρονιά και καλώς εχόντων θα τα ξαναπούμε σύντομα από κοντά. Ευχαριστώ!»

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Leo Messi (@leomessi)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ