Εμπαπέ : Στα χνάρια του ο μικρός του αδελφός

Εμπαπέ : Στα χνάρια του ο μικρός του αδελφός

Ο μικρός αδελφός του Κιλιάν Εμπαπέ, Ίθαν, είναι έτοιμος να βαδίσει στα χνάρια του άσου της Παρί Σεν Ζερμέν. Ο 12χρονος ποδοσφαιριστής πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την Παρί σε πρόσφατο διεθνές τουρνουά με μεγάλη επιτυχία. Ο μικρός Ίθαν φόρεσε τη φανέλα με το Νο.10 και σκόραρε κιόλας δείχνοντας ότι έχει έμφυτο ταλέντο, όπως ο μεγάλος […]

Ο μικρός αδελφός του Κιλιάν Εμπαπέ, Ίθαν, είναι έτοιμος να βαδίσει στα χνάρια του άσου της Παρί Σεν Ζερμέν. Ο 12χρονος ποδοσφαιριστής πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την Παρί σε πρόσφατο διεθνές τουρνουά με μεγάλη επιτυχία.

Ο μικρός Ίθαν φόρεσε τη φανέλα με το Νο.10 και σκόραρε κιόλας δείχνοντας ότι έχει έμφυτο ταλέντο, όπως ο μεγάλος του αδελφός. Να αναφερθεί ότι στο Διεθνές Μεσοεγειακό τουρνουά που έλαβε μέρος ο Εμπαπέ τζούνιορ, είχαν διακριθεί στο παρελθόν ποδοσφαιριστές όπως ο Λιονέλ Μέσι και ο Σεσκ Φάμπρεγας.

Αναμφίβολα στο μέλλον ο Ίθαν θα μας απασχολήσει και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν θα αποτελέσει όντως τον διάδοχο του Κίλιαν, από τον οποίο φυσικά περιμένουμε πολλά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ