Παρί Σεν Ζερμέν – Σεντ Ετιέν 3-1

Παρί Σεν Ζερμέν – Σεντ Ετιέν 3-1

Η Σεντ Ετιέν προηγήθηκε στο «Parc des Princes», αλλά Μέσι και Εμπαπέ δεν είχαν όρεξη για αστεία και γύρισαν μόνοι τους το ματς για το 3-1 της Παρί.

Μπορεί η Σεντ Ετιέν να παλεύει φέτος για την παραμονή της στη Ligue 1, αλλά πάντα τα ματς με την Παρί Σεν Ζερμέν θα είναι ντέρμπι. Έτσι ήταν και το αποψινό ματς στο «Parc des Princes» όπου οι «στεφανουά» προηγήθηκαν νωρίς, αλλά χάρη σε δύο γκολ του Εμπαπέ (είχε και μία ασίστ) από ισάριθμες ασίστ του Μέσι, η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποκετίνο γύρισε το ματς σε 3-1 και ξέφυγε με 16 βαθμούς από τη δεύτερη Νις.

Η Παρί δεν μπήκε καλά στο ματς, με τη Σεντ Ετιέν να προειδοποιεί στο πρώτο δεκάλεπτο και στο 16ο λεπτό να σκοράρει μετά από τραγικό λάθος του Ντανίλο και ωραίο πλασέ του Μπουανγκά. Η Παρί ανέβασε στροφές μετά το γκολ που δέχτηκε και έφτασε στην ισοφάριση στο 42′ όταν ο Μέσι έβγαλε μαγική κάθετη στον Εμπαπέ και ο Γάλλος από πλάγια θέση μέσα στην περιοχή έκανε το 1-1.

Με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους ήρθε και η ανατροπή. Ο Μέσι πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, πέρασε την μπάλα για τον Εμπαπέ κι εκείνος με πλασέ από δεξιά έγραψε το 2-1 στο 48′ φτάνοντας τα 156 γκολ με τη φανέλα της Παρί, όσα έχει και ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Πέντε λεπτά μετά ήρθε και το 3-1 με κεφαλιά του Ντανίλο από κοντά, ύστερα από τρομερή σέντρα του Εμπαπέ.

Η Παρί θα μπορούσε να πετύχει και άλλα γκολ στο τέλος αφού είχε και τρία δοκάρια, αλλά το 3-1 δεν άλλαξε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ