Σοκ με τον θάνατο του Σάλα: Ήταν αναίσθητος από δηλητηρίαση πριν από την συντριβή!

Σοκ με τον θάνατο του Σάλα: Ήταν αναίσθητος από δηλητηρίαση πριν από την συντριβή!

Αποκαλύψεις που σοκάρουν σχετικά με τον τραγικό θάνατο του Εμιλιάνο Σάλα μετά τη συντριβή του αεροσκάφους που επέβαινε.

Μπορεί ο Εμιλιάνο Σάλα να έχασε τη ζωή του πριν από τρία χρόνια και συγκεκριμένα τον Ιανουάριο του 2019, όμως βλέπουν το φως της δημοσιότητας σοκαριστικές αποκαλύψεις σχετικά με τον θάνατο του και τη μοιραία πτήση που επέβαινε.

Τότε ο τραγικός θάνατος του Αργεντινού επιθετικού είχε συγκλονίσει όλο τον κόσμο του ποδοσφαίρου. Η σορός του πιλότου Ντέιβιντ Ίμποτσον δεν είχε βρεθεί ποτέ, ενώ το πτώμα του Σάλα, ο οποίος ταξίδευε από τη Νάντη στο Κάρντιφ, για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του, είχε εντοπιστεί μερικές ημέρες μετά.

Οι αποκαλύψεις που σοκάρουν λοιπόν αναφέρουν ότι ο Σάλα ήταν βαθιά αναίσθητος κατά τη διάρκεια της συντριβής του αεροσκάφους αφού εντοπίστηκαν υψηλά επίπεδα από μονοξείδιο του άνθρακα τα οποία του προκάλεσαν και δηλητηρίαση.

Μάλιστα όλα τα παραπάνω παρουσιάστηκαν στο δικαστήριο από τον γιατρό Μπαζίλ Πουρντουέ, ο οποίος τόνισε πως οι τοξικολογικές εξετάσεις σε δείγματα αίματος του Αργεντινού έδειξαν επίπεδο κορεσμού στο αίμα με μονοξείδιο του άνθρακα 58%, το οποίο περιέγραψε ως «σοβαρή δηλητηρίαση».

Ακόμα ο γιατρός ανέφερε ότι η πηγή ήταν το σύστημα εξάτμισης του αεροπλάνου και το γεγονός πως αυτά τα τοξικά αέρια είχαν εισχωρήσει στο αεροσκάφος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ