Ποτσετίνο: «Η Νις μας βοηθάει εν όψει Ρεάλ»

Ποτσετίνο: «Η Νις μας βοηθάει εν όψει Ρεάλ»

Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο εξήγησε πως το σημερινό ματς με τη Νις θα βοηθήσει την Παρί Σεν Ζερμέν εν όψει της ρεβάνς με τη Ρεάλ για τους «16» του Champions League.

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο εξήγησε χθες, μιλώντας στους δημοσιογράφους στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ότι η καλύτερη προετοιμασία ενόψει της ρεβάνς της Τετάρτης με τη Ρεάλ Μαδρίτης για τους «16» του Champions League, είναι η Παρί Σεν Ζερμέν να αγωνιστεί με πλήρη συγκέντρωση στη σημερινη αναμέτρηση της Ligue 1 με τη Νις στη Νίκαια.

«Είναι καλό να αντιμετωπίζεις τη Νις, 3η στη Ligue 1, πριν από τον «νοκ άουτ» αγώνα του Champions League εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης; Πρέπει να αποδεχτούμε το πρόγραμμα. Το ξέρουμε από την αρχή της σεζόν. Η Νις είναι μια ομάδα που δεν πρόκειται να μας κάνει τα πράγματα εύκολα, είναι απαιτητική, σε καλή θέση στη βαθμολογία, πολύ ανταγωνιστική.

Μπορούμε να το εκμεταλλευτούμε, να δουλέψουμε φτάνοντας στο επίπεδο που απαιτεί ένας αντίπαλος όπως η Νις, προετοιμάζοντάς πολύ καλά τον αγώνα με τη Ρεάλ. Το σημαντικό παιχνίδι είναι αύριο (Σάββατο)» είπε ο Αργεντινός προπονητής, ο οποίος δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Κιλιάν Μπαπέ.

«Μιλάμε για έναν από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Η ψυχολογική επίδραση τόσο στους συμπαίκτες του όσο και στον αντίπαλο είναι ξεκάθαρη. Ξέρουμε όμως ότι μπορεί να συμβεί μία απουσία, για τραυματισμό, αποβολή. Το πιο σημαντικό είναι ότι η ομάδα πιστεύει στη συλλογική δύναμή της.

Πέρα από τις ατομικότητες, η συλλογικότητα πρέπει να αντισταθμίζει τις απουσίες» πρόσθεσε, ενώ στην ερώτηση για το εάν σκέφτεται το ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης, τόνισε: «Το ποδόσφαιρο είναι κάτι δύσκολο να το διαχειριστείς. Εάν… αποσυνδεθείς, δεν είναι εύκολη η επανασύνδεση. Πρέπει να δώσουμε τη μέγιστη ενέργειά μας.

Το να διατηρήσουμε το προβάδισμά μας και να κερδίσουμε τον αγώνα είναι ένα σημαντικό κίνητρο. Γνωρίζουμε ότι στο ποδόσφαιρο, αν παραμείνεις σε αγωνιστική εγρήγορση, αποφεύγεις πολλά προβλήματα. Ο καλύτερος τρόπος για να προετοιμαστείς για τον επόμενο αγώνα είναι να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος στη Ligue 1 και τη Νις».

Σχετικά με την παρουσία του Σέρχιο Ράμος στη Μαδρίτη, τόνισε: «Θα το δούμε τις επόμενες μέρες. Σήμερα δεν ήταν με την ομάδα. Ένας παίκτης όπως ο Σέρχιο, ο οποίος ήταν αρχηγός για 17 χρόνια στη Ρεάλ, μπορεί να φέρει την εμπειρία και τις συμβουλές του στους συμπαίκτες του. Γι’ αυτό θα ήταν ωραίο να ήταν εκεί. Είναι μια στιγμή που πρέπει να είμαστε όλοι μαζί και σε έναν τέτοιο αγώνα μπορεί να μετρήσει και η παραμικρή λεπτομέρεια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ