Νέες αντιδράσεις ετοιμάζουν οι οπαδοί της Παρί κατά των παικτών

Νέες αντιδράσεις ετοιμάζουν οι οπαδοί της Παρί κατά των παικτών

Οι οργανωμένοι οπαδοί της Παρί Σεν Ζερμέν ετοιμάζουν νέο γύρω αντιδράσεων κατά των ποδοσφαιριστών και σκοπεύουν να προβούν σε νέες αποδοκιμασίες στα ματς με τη Μπάγερν και τη Μαρσέιγ.

Οι οπαδοί της Παρί Σεν Ζερμέν είναι διατεθημένοι να συνεχίσουν τις αποδοκιμασίες που ξεκίνησαν στο ματς με την Μπορντό για το γαλλικό πρωτάθλημα μετά τον αποκλεισμό από την Ρεάλ Μαδρίτης για την φάση των «16» του Champions League.

Tα μεγάλα αστέρια των Παριζιάνων, Μέσι και Νεϊμάρ βιώσαν για πρώτη φορά την οργή του κόσμου από τις εξέδρες και αυτό φαίνεται πως είναι μόνο η αρχή, καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες της γαλλικής εφημερίδας «Equipe» οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας ετοιμάζουν νέο κύμα αντιδράσεων για τον αποκλεισμό από το Champions League τη Ρεάλ Μαδρίτης και πλέον είναι διατεθειμένοι να φτάσουν στα άκρα προκειμένου να δουν άμεσες αλλαγές σε πρόσωπα και καταστάσεις εντός της ομάδας.

Πιο συγκεκριμένα οι ultras αναμένεται να βρεθούν στις 30 Μαρτίου στο παιχνίδι απέναντι στην Μπάγερν στο πλαίσιο του Champions League γυναικών, αλλά και στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Μαρσέιγ στις 17 Απριλίου.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ