Αυτός είναι ο πρώτος στόχος της Παρί Σεν Ζερμέν για το καλοκαίρι

Αυτός είναι ο πρώτος στόχος της Παρί Σεν Ζερμέν για το καλοκαίρι

Η Παρί Σεν Ζερμέν βλέπει τον Άνχελ Ντι Μαρία να θέλει να φύγει, όμως έχει «κλειδώσει» τον επόμενο μεγάλο στόχο της για το καλοκαίρι.

Το κλίμα στις τάξεις της Παρί Σεν Ζερμέν μετά τον αποκλεισμό από το Champions League είναι αρκετά… βαρύ.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ είναι… φευγάτος από καιρό, αφού όλα δείχνουν πως θα συνεχίσει την καριέρα του στη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία απέκλεισε τη γαλλική ομάδα από το Champions League πριν μερικές μέρες. Φήμες ακούγονται και για τον Λιονέλ Μέσι, του οποίου ο πατέρας φαίνεται να είχε επικοινωνία με την Μπαρτσελόνα, ενώ από τα πυρά δεν έχουν γλιτώσει ούτε οι Νεϊμάρ και Αλ Κελαϊφί.

Όπως αναφέρουν τα ξένα δημοσιεύματα ένα ακόμη αστέρι των Γάλλων, βρίσκεται κοντά στην έξοδο από τον «Παρκ ντε πρενς». Ο λόγος για τον Άνχελ Ντι Μαρία με τον Αργεντίνο μεσοεπιθετικό να σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να συνεχίσει μακριά από την Γαλλία.

Πάντως οι ιθύνοντες της Παρί, φαίνεται πως έχουν βρει ήδη τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο του Ντεμπελέ. Ο 24χρονος Γάλλος έχει εκφράσει την επιθυμία του να μην ανανεώσει με την Μπαρτσελόνα, κάτι το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να γνωρίσει τις αποδοκιμασίες από τους φιλάθλους της ομάδας.

Επομένως αν η Παρί Σεν Ζερμέν κινηθεί για την απόκτηση του, δεν αποκλείεται ο Ντεμπελέ να μετακομίσει στη Γαλλία, με τη γαλλική ομάδα να έχει θέσει σαν προτεραιότητα τη μεταγραφή του εξτρέμ της Μπαρτσελόνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ