Ροναλντίνιο: «Λατρεύω τον Εμπαπέ»

Ροναλντίνιο: «Λατρεύω τον Εμπαπέ»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Κίλιαν Εμπαπέ ο Ροναλντίνιο.

Ο Ροναλντίνιο είναι ένα από τα «αγαπημένα παιδιά» των φιλάθλων της Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς αγωνίσθηκε στην ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας και χάρισε στο κοινό, αρκετά από τα «μαγικά» του.

Ο Βραζιλιάνος, ο οποίος είναι από τους κορυφαίους «τεχνίτες» στην Ιστορία του ποδοσφαίρου, αφού η σχέση του με την «στρογγυλή Θεά» υπήρξε… ερωτική, μίλησε στο «RMC Sport» και όπως ήταν φυσικό, αναφέρθηκε στην περίπτωση του Κιλιάν Εμπαπέ.

«Τον λατρεύω. Είναι υπέροχος», σχολίασε ο Ροναλντίνιο και πρόσθεσε: «Είναι ένας παίκτης που σε κάνει να θέλεις να δεις και μπορεί να κάνει σπουδαία πράγματα στο ποδόσφαιρο. Το μέλλον του; Αυτός είναι που αποφασίζει, αυτό είναι ξεκάθαρο.

Με τους παίκτες που έχει η Παρί Σεν Ζερμέν, μπορεί να μείνει. Εχει τα πάντα για να είναι καλά εδώ. Μπορεί όμως να παίξει παντού με την τεχνική του. Ελπίζω να κάνει τις σωστές επιλογές. Είναι δυνατός, καλός στην ντρίμπλα και στην ταχύτητα. Είναι ένας εντελώς… νέος παίκτης. Θυμίζει λίγο τον Νικολά Ανελκά. Υπάρχουν πράγματα, στα οποία μοιάζουν πολύ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ