Ποκετίνο: «Η Παρί είναι όπως οι Σίτι και Γιουβέντους στο Champions League»

Ποκετίνο: «Η Παρί είναι όπως οι Σίτι και Γιουβέντους στο Champions League»

Με τις Μάντσεστερ Σίτι και Γιουβέντους σύγκρινε την πορεία της Παρί Σεν Ζερμέν στο Champions League ο τεχνικός των Γάλλων, Μαουρίτσιο Ποκετίνο.

Τα τελευταία χρόνια η Παρί Σεν Ζερμέν, έχει ξοδέχει πολλά εκατομμύρια ευρώ, προκειμένου να κατακτήσει την κούπα με τα μεγάλα αυτία. Αυτή του Champions League. Τελευταία αποτυχία των Παριζιάνων στον θεσμό, ο αποκλεισμός από την Ρεάλ Μαδρίτης, ο οποίος ήρθε να προστεθεί στην μεγάλη αλυσίδα με τα στραπάτσα που έχει δεχθεί η Παρί σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Ένας από τους ανθρώπους που έχει δεχθεί αμείλικτη κριτική το τελευταίο διάστημα είναι ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο. Από την πλευρά του, ο Αργεντινός προπονητής θέλησε να υπερασπιστεί τον εαυτό του όσον αφορά στη ευθύνη που του αναλογεί και στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου συνέκρινε την παρουσία των Παριζιάνων στο θεσμό με αυτήν των Μάντσεστερ Σίτι και Γιουβέντους, που και αυτές δεν έχουν καταφέρει να πετύχουν στην ευρώπη όπως θα ήθελαν.

«Μέχρι στιγμής η Παρί έχει φτάσει στα ημιτελικά του Champions League και στον τελικό, οπότε είμαστε στο μέσο μίας διαδικασίας όπου απατείται χρόνος.

Υπάρχουν επίσης σύλλογοι όπως οι Γιουβέντους και η Μάντσεστερ Σίτι που επιθυμούν αμφότερες να κατακτήσουν το Champions League, αλλά δεν μπορούν να πετύχουν αυτό για το οποίο δουλεύουν», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αργεντίνος τεχνικός.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ