Σεντ Ετιέν- Μαρσέιγ 2-4: Αγριεμένη περιμένει τον ΠΑΟΚ η Μαρσέιγ

Σεντ Ετιέν- Μαρσέιγ 2-4: Αγριεμένη περιμένει τον ΠΑΟΚ η Μαρσέιγ

«Φωτιές» πέταγε η Μαρσέιγ στο τελευταίο της ματς πριν το... ραντεβού με τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Σαμπαόλι διέλυσε με 4-2 εκτός έδρας τη Σεντ Ετιέν και έστειλε μήνυμα στους «ασπρόμαυρους».

Η Μαρσέιγ πέρασε… αέρας από το Geoffroy Stadium και έδειξε πανέτοιμη για το ματς του Conference League (7/4) με τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Σαμπαόλι έκανε φύλλο και φτερό τη Σεντ Ετιέν, επικρατώντας με 4-2.

Αρχικά, το παιχνίδι ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί χθες, αλλά αναβλήθηκε για σήμερα λόγω και του χιονιά που πλήττει την περιοχή. Οι Μασσαλοί έδειξαν ανεπηρέαστοι από αυτήν τη συνθήκη και με την εμφάνισή τους, έστειλαν μήνυμα στην ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου για το ραντεβού της Πέμπτης στο Vélodrome.

Με το τρίποντο στην έδρα της Σεντ Ετιέν, η Μαρσέιγ ανέβηκε ξανά στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 56 πόντους.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο ματς, ανοίγοντας το σκορ με τον Μπουανγκά στο 9ο λεπτό. Η Μαρσέιγ πίεσε για την ισοφάριση και βρήκε το γκολ στο 45+1. Από την άσπρη βούλα, ο Παγέτ έγραψε το 1-1.

Στο 60ο λεπτο της αναμέτρησης, ο Κολοτζιετζάκ σημείωσε ένα απίστευτο αυτογκόλ για το 1-2 των Μασσαλών, με τον Ντιένγκ να πετυχαίνει το τρίτο γκολ και πάλι από τα 11 βήματα.

Στο 73΄, ο Αμίν Αρίτ έβαλε το κερασάκι στην τούρτα του θριάμβου για την ομάδα του Σαμπαόλι, με τους «Στεφανουά» να μειώνουν με τον με τον Ντουάτ στο 86΄.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ