Ρέιντζερς – Σέλτικ 1-2: Θριάμβευσε στο «Old Firm» και σηκώνει… κούπα η Σέλτικ του Γιακουμάκη

Ρέιντζερς – Σέλτικ 1-2: Θριάμβευσε στο «Old Firm» και σηκώνει… κούπα η Σέλτικ του Γιακουμάκη

Τι και αν βρέθηκε από πολύ νωρίς πίσω στο σκορ; Η ομάδα του Γιώργου Γιακουμάκη βρήκε τεράστια ψυχικά αποθέματα και επικράτησε με 2-1 της Ρέιντζερς στο «Old Firm» στο Άιμπροξ. Στο +6 πλέον οι «κέλτες» οι οποίοι είναι πια το ακλόνητο φαβορί για τον τίτλο έξι αγωνιστικές πριν το φινάλε.

To αφεντικό της Σκωτίας είναι η… Σέλτικ.

Η ομάδα του Γιώργου Γιακουμάκη θριάμβευσε στο ντέρμπι με την Ρέιντζερς, παίρνοντας μια σπουδαία νίκη με 2-1 και μάλιστα με ανατροπή.

Στο αρχικό σχήμα της Σέλτικ ο Έλληνας φορ, ο οποίος αγωνίστηκε σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης. Στο +6 πλέον οι «κέλτες» οι οποίοι είναι πια το ακλόνητο φαβορί για τον τίτλο έξι αγωνιστικές πριν το φινάλε.

Οι τζερς του Τζιοβάνι Φαν Μπρόνχορστ μπήκαν φουριόζοι στο ματς και βρήκαν γκολ με το καλημέρα με τον Ράμσεϊ (3′), όμως οι κέλτες όχι μόνο απάντησαν μέσα σε λίγα λεπτά με τον Ρόγκιτς (7′) αλλά μπόρεσαν να φέρουν τούμπα το ματς πριν οι δύο ομάδες πάνε στην ανάπαυλα, χάρη σε τέρμα του Κάρτερ – Βίκερς στο 43′ για να κρατήσουν το υπερπολύτιμο για αυτούς 2-1 μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Με το αποτέλεσμα μάλιστα αυτό, επέκτειναν σε 32 ματς το εκπληκτικό αήττητο σερί τους στις εγχώριες διοργανώσεις, ενώ στον αντίποδα η Ρέιντζερς υπέστη την πρώτη φετινή εντός έδρας ήττα της στο πρωτάθλημα.

ΡΕΙΝΤΖΕΡΣ: ΜακΓκρέγκορ, Ταβερνιέ, Γκόλντσον, Μπαλογκούν, Μπάσεϊ, Τζακ (66′ Σακαλά), Λούνστραμ, Ράμσεϊ (66′ Άρφιλντ), Ρουφ, Κεντ, Αρίμπο

ΣΕΛΤΙΚ: Χαρτ, Γιουράνοβιτς, Κάρτερ-Βίκερς, Στάρφελτ, Τέιλορ (71′ Ράλστον), Χατάτε (62′ Μπάιτον), ΜακΓκρέγκορ, Ρόγκιτς (62′ Ο’Ράιλι (78′ Αμπάντα)) Ζότα (77′ Τέρνμπουλ) Γιακουμάκης, Μαέντα

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ