Τι συμβαίνει με τον Εμπαπέ… (pics)

Τι συμβαίνει με τον Εμπαπέ… (pics)

Οι Γάλλοι «αποκάλυψαν» πως ο Κίλιαν Εμπαπέ έχει ήδη υπογράψει νέο συμβόλαιο με την Παρί Σεν Ζερμέν. Η πλευρά του 23χρονου ωστόσο το διαψεύδει κατηγορηματικά, την ώρα που οι «σίγουροι» Ισπανοί έχουν ρίξει τους τόνους. Τι πραγματικά συμβαίνει με την υπόθεση του Γάλλου σταρ.

Σαν «βόμβα» έσκασε χθες το απόγευμα η είδηση που έκανε λόγο για συμφωνία ανάμεσα σε Εμπαπέ και Παρί Σεν Ζερμέν! Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της «Parisien», ο Γάλλος σούπερ σταρ είχε υπογράψει νέο συμβόλαιο με την Παρί, «σφραγίζοντας» έτσι την παραμονή του στην Πόλη του Φωτός για τουλάχιστον δύο χρόνια ακόμα.

Μία απίθανη εξέλιξη σε μια έτσι και αλλιώς πολύ μεγάλη υπόθεση. Η είδηση ωστόσο δεν άργησε να πέσει σε… κενό, καθώς λίγη ώρα αργότερα, η πλευρά του Εμπαπέ και συγκεκριμένα η μητέρα του, Φάζια Λαμαρί, διέψευσε το δημοσίευμα και ανέφερε πως αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει συμφωνία με καμία ομάδα.

«Δεν υπάρχει κατ’ αρχήν συμφωνία με την Παρί Σεν Ζερμέν ή οποιονδήποτε άλλο σύλλογο. Οι συζητήσεις για το μέλλον του Εμπαπέ συνεχίζονται με μεγάλη γαλήνη για να του επιτρέψουν να κάνει την καλύτερη επιλογή, με σεβασμό όλων των μερών», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τι πραγματικά συμβαίνει ωστόσο με την υπόθεση… Μέχρι και πριν από μερικές εβδομάδες, η μεταγραφή του Εμπαπέ στη Ρεάλ έμοιαζε με θέμα χρόνου. Οι Ισπανοί έγραφαν πως οι δύο πλευρές τα είχαν βρει σε όλα και πως απλώς περίμεναν την ολοκλήρωση της σεζόν για να δώσουν επίσημη μορφή στο deal.

Οι τελευταίες εξελίξεις ωστόσο, έχουν υποχρεώσει ακόμα και τους «σίγουρους» Ισπανούς να ρίξουν τους τόνους. Ακόμα και τη μαδριλένικη «El Chirnguito», η οποία από το περασμένο καλοκαίρι αναφέρει συνεχώς πως ο Εμπαπέ θα γίνει κάτοικος Μαδρίτης φέτος.

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο Μέσο, ο σούπερ σταρ της Παρί έχει ξεκαθαρίσει στη Ρεάλ πως δεν πρόκειται να υπογράψει τίποτα πριν από το τέλος της σεζόν ακόμα και αν συνεχίσει την καριέρα του στη Βασίλισσα.

Τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή, εξακολουθούν να δίνουν τον πρώτο λόγο στη Ρεάλ. Ωστόσο δεν αποκλείεται σε καμία περίπτωση και το ενδεχόμενο της ανανέωσης με την Παρί, καθώς από τη στιγμή που ο Εμπαπέ δεν έχει «ασκήσει» ακόμα το… δικαίωμα που έχει να υπογράψει από τώρα όπου επιθυμεί, δείχνει πως δεν έχει πάρει ακόμα τη μεγάλη απόφαση…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ