Επαφές του Μπαλοτέλι με ομάδες από Αγγλία και Ιταλία

Επαφές του Μπαλοτέλι με ομάδες από Αγγλία και Ιταλία

Ο Μάριο Μπαλοτέλι μένει ελεύθερος από τη Νις στο φινάλε της σεζόν και όπως αποκάλυψε ο μάνατζερ του, Μίνο Ραϊόλα, υπάρχουν ήδη επαφές με ομάδες της Αγγλίας και της Ιταλίας.

Στη Γαλλία και στη Νις ο Μάριο Μπαλοτέλι αναγεννήθηκε αγωνιστικά και οι εφετινές του εμφανίσεις τού έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων, καθώς το καλοκαίρι μένει ελεύθερος. Ο 27χρονος ιδιόρρυθμος επιθετικός μένει ελεύθερος από τη Νις στο φινάλε της σεζόν και όπως αποκάλυψε ο μάνατζερ του, Μίνο Ραϊόλα, υπάρχουν ήδη επαφές με ομάδες της Αγγλίας και της Ιταλίας.

«Ο Μπαλοτέλι έχει ωριμάσει και θεωρώ πως είναι ένας από τους δέκα καλύτερους επιθετικούς στον κόσμο και ο κορυφαίος Ιταλός φορ. Αξίζει 100 εκατ. ευρώ και όμως μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, οπότε για όλες τις ομάδες αποτελεί τεράστια ευκαιρία. Ήδη μιλάμε με συλλόγους από την Αγγλία και την Ιταλία» δήλωσε ο Ραϊόλα.

Ο διεθνής επιθετικός της Νις κι εφέτος διανύει μία εξαιρετική σεζόν έχοντας 22 γκολ σε 30 εμφανίσεις. Με τη φανέλα της εθνικής ο «Σούπερ Μάριο» έχει 33 συμμετοχές και 13 γκολ τέρματα στο ενεργητικό του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ