Επίσημο: Ο Λακαζέτ επέστρεψε στην Λιόν

Επίσημο: Ο Λακαζέτ επέστρεψε στην Λιόν

Παίκτης της Λιόν είναι και επίσημα ο Αλεξάντερ Λακαζέτ, επιστρέφοντας μετά από πέντε χρόνια.

Πέντε χρόνια μετά την μεταγραφή του για την Αρσεναλ, έναντι 60 εκατομμυρίων ευρώ και μετά από μία σπουδαία θητεία στους «κανονιέρηδες», ο Αλεξάντερ Λακαζέτ, επέστρεψε στην ποδοσφαιρική του… βάση, υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας με την διοίκηση της Λιόν.

Ο 31χρονος Γάλλος επιθετικός, θα παίξει με την φανέλα των «Λιονέ» για τα επόμενα τρία χρόνια, ενώ η σχετική ανακοίνωση του γαλλικού συλλόγου, έχει ως εξής:

«Η Λιόν, είναι πολύ υπερήφανη και πολύ χαρούμενη, που ανακοινώνει την επιστροφή στην ομάδα του επιθετικού της, Αλεξάντρ Λακαζέτ, για τις επόμενες τρεις σεζόν. Με την λήξη του συμβολαίου με την Αρσεναλ, ο Γάλλος διεθνής υπέγραψε μέχρι τις 30 Ιουνίου 2025».

Η απόκτηση του Λακαζέτ, θα επιβαρύνει οικονομικά την διοίκηση της Λιόν, παρά το γεγονός, ότι ο έμπειρος επιθετικός, μείωσε περίπου στο μισό τις απολαβές του σε σχέση με τα χρήματα που εισέπραττε στην Αγγλία. Ο Λακαζέτ είχε ετήσιο μισθό περίπου 10 εκατομμύυρια ευρώ, ενώ για να πεισθεί να επιστρέψει στην Λιόν, εισέπραξε ένα υψηλό πριμ υπογραφής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ