Αποχαιρέτησε την Άρσεναλ ο Λακαζέτ (pic)

Αποχαιρέτησε την Άρσεναλ ο Λακαζέτ (pic)

Μετά από πέντε χρόνια ο Αλεξάντρ Λακαζέτ αποτελεί παρελθόν από την Άρσεναλ και οδεύει προς επιστροφή στη Λιόν.

Ολοκληρώνεται και επίσημα, μετά από πέντε χρόνια, η θητεία του Αλεξάντρ Λακαζέτ στο «Emirates», καθώς η Άρσεναλ ανακοίνωσε σήμερα ότι ο Γάλλος στράικερ θα αποτελέσει παρελθόν από το σύλλογο του βόρειου Λονδίνου στα τέλη του μήνα, όταν λήξει το συμβόλαιό του.

Ο 31 ετών άσος εντάχθηκε το καλοκαίρι του 2017 στο δυναμικό των «κανονιέρηδων», έναντι του (τότε) ποσού-ρεκόρ των 46.5 εκατομμυρίων λιρών από τη Λιόν (στην οποία και όπως φαίνεται θα επιστρέψει), και αναδείχθηκε δύο φορές πρώτος σκόρερ της Άρσεναλ. Φέτος, όμως, ο Λακαζέτ έχασε τη θέση του στο αρχικό σχήμα, με αποτέλεσμα να πετύχει έξι γκολ και να δώσει οκτώ ασίστ στα συνολικά 36 παιχνίδια που αγωνίστηκε σε όλες τις διοργανώσεις.

«Ο «Λάκα» έχει υπάρξει φανταστικός παίκτης για μας. Έχει υπάρξει ένας πραγματικός ηγέτης εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου και μια πολύ σημαντική επιρροή στους νεαρούς παίκτες μας» τονίζει σε δήλωσή του ο προπονητής των «γκάνερς», Μίκελ Αρτέτα.

Από την πλευρά του, ο έμπειρος επιθετικός, ο οποίος είχε απολογισμό 71 γκολ και 36 ασίστ σε 206 συμμετοχές με τους Λονδρέζους σε όλες τις διοργανώσεις, αποχαιρέτησε τους φιλάθλους της Άρσεναλ με ένα tweet, στο οποίο έγραψε: «Μια φορά κανονιέρης, πάντα κανονιέρης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ