Κελαϊφί: «Απέρριψα πρόταση 180 εκατ. ευρώ για τον Εμπαπέ γιατί ήξερα ότι θα μείνει»

Κελαϊφί: «Απέρριψα πρόταση 180 εκατ. ευρώ για τον Εμπαπέ γιατί ήξερα ότι θα μείνει»

Με δηλώσεις του στην ισπανική «Marca» ο ισχυρός άνδρας της Παρί Σεν Ζερμέν, Νάσερ Αλ Κελαϊφί αναφέρθηκε στην παραμονή του Κιλιάν Εμπαπέ αλλά και για τον αντικαταστάτη του Μαουρίτσιο Ποκετίνο.

Στην μυθική πρόταση της Ρεάλ Μαδρίτης για τον Κιλιάν Εμπαπέ, αναφέρθηκε ο πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ Κελαϊφί σε δηλώσεις που παραχώρησε στην ισπανική εφημερίδα «Marca».

Επιπλέον στάθηκε και στο θέμα της αντικαταστήσεις του Μαουρίτσιο Ποκετίνο αλλά και στην κόντρα του με τον πρόεδρος της La Liga, Χαβιέ Τέμπες.

Αναλυτικά όσα είπε ο πρόεδρος της Παρί:

Απέρριψα τα 180 εκατ. ευρώ το περασμένο καλοκαίρι από τη Ρεάλ επειδή γνώριζα ότι ο Κιλιάν ήθελε να παραμείνει στην Παρί. Τον γνωρίζω καλά, ξέρω τι θέλει αυτός και η οικογένειά του και δεν μετακινούνται για τα λεφτά. Επέλεξε να αγωνιστεί εδώ για την πόλη του, το σύλλογό του, τη χώρα του και το αθλητικό πρότζεκτ του. Στο μυαλό του έχει μόνο να παίζει και να κερδίζει».«

Για την πιθανή αντικατάσταση του Ποτσετίνο από τον Ζιντάν στον πάγκο της Παρί: «Θα τα πούμε στην ώρα τους. Θέλω απλά να ξεκαθαρίσω ότι μου άρεσε ο Ζιντάν ως παίκτης και μου αρέσει ως προπονητής, αλλά ποτέ δεν μιλήσαμε άμεσα ή έμμεσα μαζί του».

Για την κόντρα με τον πρόεδρο της La Liga, Χαβιέ Τέμπας: «Ό,τι κάνουμε, το κάνουμε διότι γνωρίζουμε πως μπορούμε να το κάνουμε. Δεν είναι το στιλ μας να μιλάμε για άλλα πρωταθλήματα, συλλόγους ή ομοσπονδίες. Δεν δίνουμε μαθήματα και δεν θα επιτρέψουμε σε κάποιον να μας δώσει. Κάθε χρόνο τα ίδια. Θα συνεχίσουμε να χτίζουμε το πρότζεκτ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ