Παρί Σεν Ζερμέν: Η γαλλική ομοσπονδία δεν εγκρίνει το συμβόλαιο του Γκαλτιέ

Παρί Σεν Ζερμέν: Η γαλλική ομοσπονδία δεν εγκρίνει το συμβόλαιο του Γκαλτιέ

Απίστευτα πράγματα στην Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς η γαλλική ομοσπονδία δεν έχει εγκρίνει το συμβόλαιο του Κριστόφ Γκαλτιέ

Μπορεί το πρωτάθλημα Γαλλίας να ξεκινάει και η Παρί Σεν Ζερμέν να ρίχνεται στη «μάχη» για την κατάκτηση ενός ακόμη τίτλου, όμως η γαλλική ομοσπονδία έβαλε ένα απίθανο «στοπ» στους Παριζιάνους λίγες ώρες πριν το πρώτο παιχνίδι.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η «L’ Equipe», η γαλλική ομοσπονδία ποδοσφαίρου έβαλε φρένο στην Κριστόφ Γκαλτιέ και τη συμφωνία του με τους Παριζιάνους, παρά το γεγονός ότι έχει ισχύ εδώ και αρκετό καιρό και ουσιαστικά έχουν κατατεθεί σχεδόν όλα τα έγγραφα από τον Ιούνιο.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο 55χρονος κόουτς δεν έχει παρακολουθήσει τα απαραίτητα επιμορφωτικά σεμινάρια για το προπονητικό του δίπλωμα UEFA Pro και έτσι η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Γαλλίας δεν εγκρίνει το συμβόλαιό του. Οι κανονισμοί προβλέπουν ανά τρία χρόνια κάθε προπονητής να παρακολουθεί σεμινάρια επιμόρφωσης κάτι που ο Κριστόφ Γκαλτιέ δεν έχει πράξει.

Με λίγα λόγια αυτό σημαίνει πως ο Γκαλτιέ είναι υποχρεωμένος να συντάξει επιστολή που θα δεσμεύεται ότι άμεσα θα προχωρήσει στην επιμόρφωσή του για να μην μπει σε μπελάδες και δεν μπορέσει μέχρι να πάρει τα χαρτιά από τα σεμινάρια, να βρίσκεται στον πάγκο της Παρί Σεν Ζερμέν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ