Το μήνυμα του Ντεσάμπ στον Γκαλτιέ

Το μήνυμα του Ντεσάμπ στον Γκαλτιέ

Τι μήνυμα έστειλε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Γαλλίας, Ντιντιέ Ντεσάμπ στον Κριστόφ Γκαλτιέ για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Παρί.

Ο Κριστόφ Γκαλτιέ ανέλαβε πρόσφατα την τεχνική ηγεσία της Παρί Σεν Ζερμέν και οι ειδικοί του γαλλικού ποδοσφαίρου, εκτιμούν ότι αυτή η απόφαση των διοικούντων τους πρωταθλητές, είναι μία άτυπη επιβράβευση, για το εξαιρετικό έργο που παρουσίασε στην Νις και στην Λιλ.

Σε ανύποπτο χρόνο, ο Γάλλος προπονητής έχει εκφρασθεί ιδιαίτερα «θερμά» για τον Ντιντιέ Ντεσάμπ, τον οποίο έχει χαρακτηρίσει ως σημείο αναφοράς. Και ο «DD», θέλησε να στείλει ένα ξεχωριστό μήνυμα προς τον συμπατριώτη και συνάδελφο του, μιλώντας στην γαλλική εφημερίδα «Le Parisien».

«Τον γνωρίζω καλά. Είχαμε την ευκαιρία να συναντηθούμε και να μιλήσουμε. Έκανε σπουδαία πορεία. Αυτά που λέει για εμένα, με κάνουν πολύ χαρούμενο, αλλά δεν θεωρώ τον εαυτό μου δάσκαλο, σε καμία περίπτωση. Δεν είναι το στυλ μου. Δεν υπάρχει ένας τρόπος για να πετύχεις. Όταν η FIFA μου ζήτησε να επικοινωνήσω για την επικράτηση μας στο Παγκόσμιο Κύπελλο, με όλους τους προπονητές σε όλον τον κόσμο, συνέχισα να επαναλαμβάνω:

«Νικήσαμε, αλλά θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει άλλο δρόμο για να ζήσουμε το ίδιο αποτέλεσμα. Το περιεχόμενο είναι σημαντικό, αλλά υπάρχει μια ισορροπία δυνάμεων. Τελικά από τί κρινόμαστε; Από το αποτέλεσμα. Είμαστε όλοι ανταγωνιστές. Το υψηλό επίπεδο είναι να κερδίζεις».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ