Γκαλτιέ για Εμπαπέ: «Όταν είσαι σωματικά αδύναμος, εκνευρίζεσαι πιο γρήγορα»

Γκαλτιέ για Εμπαπέ: «Όταν είσαι σωματικά αδύναμος, εκνευρίζεσαι πιο γρήγορα»

Ο Κριστόφ Γκαλτιέ πήρε θέση για την ενόχληση που επέδειξε ο Κιλιάν Μπαπέ κατά την διάρκεια του αγώνα της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Μονπελιέ.

Ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, Κριστόφ Γκαλτιέ, τόνισε ότι η ενόχληση, που επέδειξε ο Κιλιάν Εμπαπέ, κατά τη διάρκεια της νίκης με 5-2 επί της Μονπελιέ για το σαμπιονά, οφείλεται στην ελλειπή προετοιμασία του νεαρού Γάλλου επιθετικού, σε σχέση με την υπόλοιπη ομάδα.

Σε αρκετές στιγμές της αναμέτερησης, ο Εμπαπέ έδειξε εκνευρισμένος, με πιό χαρακτηριστική μία φάση, που όταν δεν πήρε την πάσα που ήθελε, γύρισε επιδεικτικά προς την εξέδρα, αδιαφορώντας για ότι συνέβαινε στο γήπεδο.

Διαβάστε επίσης: Κέβιν Ντε Μπρόινε: Ο «διάβολος» με το… αγγελικό πρόσωπο που «τρομοκρατεί» Premier League (pics, vids)

«Ο Κιλιάν είναι πίσω σε σχέση με την συλλογική προετοιμασία. Ηταν σωματικά αδύναμος και όταν είσαι σωματικά αδύναμος, εκνευρίζεσαι πιο γρήγορα», επεσήμανε ο Γκαλτιέ και εξήγησε:

«Ο Κιλιάν δεν είχε παίξει για τρεις εβδομάδες. Αυτόματα, δεν ήταν σωματικά ικανός σε σύγκριση με τους συμπαίκτες του. Είναι παίκτης κορυφαίου επιπέδου, με προσωπικότητα και χαρακτήρα. Ο καθένας έχει τον δικό του τρόπο να εκφράζεται».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ