Παρί: Το στοιχείο του «MNM» που είδε ο Ανρί και… τρομοκρατεί την Ευρώπη (pic)

Παρί: Το στοιχείο του «MNM» που είδε ο Ανρί και… τρομοκρατεί την Ευρώπη (pic)

Ο Τιερί Ανρί μίλησε για τη διάθεση των Μέσι, Νεϊμάρ και Εμπαπέ να κάνουν άμυνα και έστειλε μήνυμα σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Το 7-1 αρκεί για να αφήσει με το στόμα ανοιχτό τον ποδοσφαιρικό πλανήτη.

Η Παρί Σεν Ζερμέν διέλυσε τη Λιλ μέσα στην έδρα της το βράδυ της Κυριακής, έκανε το 3×3 στο πρωτάθλημα και έδειξε ξανά ότι και ο φετινός τίτλος θα καταλήξει στην πρωτεύουσα.

Πρωταγωνιστές ήταν φυσικά οι τρεις σούπερ σταρ της ομάδας, οι οποίοι είχαν συμμετοχή σε όλα τα γκολ της ομάδας του Κριστοφέρ Γκαλτιέ. Μέσι, Νεϊμάρ και Εμπαπέ έδωσαν θέαμα στον ποδοσφαιρικό πλανήτη και έδειξαν πιο έτοιμοι από ποτέ.

Διαβάστε επίσης: Από την Παρί έως τη Βραζιλία: Τα ηχηρά «χτυπήματα» του Ουί-Τζο Χουάνγκ που πιάνει Λιμάνι (vids)

Σύμφωνα με τον Τιερί Ανρί ωστόσο, δεν ήταν μονάχα τα γκολ και οι στιγμές μαγείας που τον εντυπωσίασαν. Ο Γάλλος «θρύλος» στάθηκε κυρίως στη διάθεση που είχαν και οι τρεις τους να μαρκάρουν και να γυρίσουν να κάνουν άμυνα ακόμα και στο 6-1 και στο 7-1, τονίζοντας πως εφόσον συνεχίσουν έτσι, τότε όλη η Ευρώπη θα πρέπει να… φοβάται!

«Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να δω τι θα κάνουν οι τρεις τους όταν δεν θα έχουν την μπάλα. Ακόμα και στο 5-1, στο 6-1, και στο 7-1, είχαν τη διάθεση να γυρίσουν να κάνουν άμυνα.

Και εάν συνεχίσουν έτσι τότε… προσοχή σε όλη τη Γαλλία και ολόκληρη την Ευρώπη…», δήλωσε ο Ανρί λίγα 24ωρα μετά το ματς με τη Λιλ…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ